Alla inlägg under mars 2009

Av C&M - 6 mars 2009 23:15

Man funderar på var alla grupper tar vägen. De poppar upp som såna där djur som man försöker slå ner i ett hål i det där spelet med... vad är det? Mullvadar? Den här gruppen hade några hits i slutet på nittiotalet. Vad hände sen? Hade inte jag deras skiva? Hemska tanke...

Av C&M - 6 mars 2009 19:56

När man slår på tv:n och vem vill bli miljonär (postkodmiljonären eller va fan det heter nuförtiden) är på. Där sitter Mårten, pappas särbo/sambos (sedan typ 18år) son . Det räknar man inte riktigt med. Det gick lite sådär för honom 10 000 rikare blev han, men han åkte ur på 75 000 kronorsfråga, vilken svensk grupp har inte legat etta på billboardlistan: Abba, The Cardigans, Roxette eller Ace of Base. Du skulle ha fråga mig Mårten, men han frågade publiken och det svarade AofB. Så kan det gå. Rätta svaret var The Cardigans. Synd! Bättre lycka nästa gång!


Nu blir det Let's Dance och sen lite tacos när M kommer hem.

Av C&M - 5 mars 2009 22:53

Han är fullkomligt underbar. De oneliners han producerar är helt otroliga. Eller jag bör nog rätta mig. Det är två av ABCs manliga nyhetsuppläsare som har många roliga kommentarer för sig. Ted Wigren och Peter Salander tror jag de heter. För ett tag sedan läste en av dem upp ett telegram om en man som var onykter och hade gjort något. Han beskrev mannen som "såkallat dyngrak" vilken är en otroligt skön kommentar och idag kallade han en byggnad på djurgården för en "gammal surdeg". Jag kan inte på rak arm komma på vad Ted Wigren har sagt, men de har förgyllt många ABC sändningar. More Ted and Peter to the people!


Idag var den en mässa på Stockholmsmässan och en kille på jobbet hade kontakt med en kille som var där. Killen som var på mässan skickade ett meddelande som innehöll följande: Hört från en chef till en anställd "Hurry up or I'll fucking fire you! direkt efter gick samme chef till nästa kille och sa Ta av dig de där jävla hörlurarna och den där jävla kepsen annars får du sparken" Lite stressad kille kanske??


Idag har vi spelat badminton, var ganska kul. Det blev 3-2 i set till M. Men jag vet att han spelar lite snällare mot mig än vad han skulle göra mot andra så det känns inte som jag vinner mina set helt fair. Känns som jag får lite handikap. Fast ett set vann jag idag. Blev så jäkla arg när det gick så dåligt (M hade vunnit två raka) så jag gick in och köttade. Då vann jag med 11-4. Ganska stolt över det. M hade inte en susning då. Jag var riktigt taggad. Sen när jag hade vunnit tappade jag den där riktiga gnistan och det gick lite sådär. 


Imorgon ska jag träffa mor och faster inne istan. Mamma brukar åka till min farbror och faster ibland och då tar de ofta en tur upp hit och gör stan. Ska bli trevligt att träffas och fika och kika lite. Det skulle vara kul att ha mamma och familjen så nära så man kan träffas över dagen och veta att de är så nära så man kan träffas snart igen. Dock kommer mamma hit den 7e april och den 8e ska vi titta på Jeff Dunham, otroligt rolig buktalare. Sen åker vi ner när min otroligt charmige systerson fyller 4 år. 2008 var första året han verkligen förstod vad julen var, i alla fall som 3,5 åringar uppfattar den, och han var så söt när han gick runt och kollade på paketen. Han var så gullig som bara tittade, han rörde inga innan klapputdelningen. Gullunge.


//C



Av C&M - 4 mars 2009 21:55

Äntligen har seriesäsongen börjat. Två och en halv män  på måndagar, Desperate Housewives på tisdagar som följs av Christine. På onsdagar är det Grey's Anatomy och på torsdagar är det Sveriges värsta bilförare och snart drar Fringe igång. Då finns det något varje kväll att vila ögonen på. Det är härligt. Jag kan inte riktigt förstå de som laddar hem hela säsonger och kollar alla avsnitt i en följd. Det är ju en del avgrejen med att se på serier, att man måste vänta till nästa vecka innan man får se nästa. Gillar man inte det kan man ju hyra en film, det tar inte lika lång tid att titta på. Men smaken är väl som baken, delad.


Jag måste säga att jag stör mig lite på den här Pirate Bay grejen. Att folk seriöst kan tycka att det absolut inte är något fel på att ladda ner upphovsrättsskyddat material kan jag inte greppa. Att en film som kostar massa miljoner att göra, ska gå att titta på helt gratis rimmar inte helt rätt. Jag hoppas att filmbolagen och musikbranschen kommer på något sätt att fixa till det här annars kommer musik och film som vi känner till det inte existera tror jag. Släpp all musik ett bolag har så man kan ladda ner den mot en mindre summa, gör samma sak med film. Så tror jag man skulle kunna stoppa en stor del av nerladdningen. Inte all, men en del. Däremot kan jag inte tänka mig som står åtalade blir fällda, det verkar ju som de har blivit åtalade för helt fel grejor. Vi får väl se vad som händer.


Gällande chinos så tycker jag nog det är ganska snyggt, men så fort jag ser dem upprullade på någon tänker jag åttiotal och jag har mycket svårt för hur hårt åttitalet kommer tillbaks. Minns inte folk hur jävla illa det modet till stor del var?


Igår bokade vi resa till Zakynthos. Här ska vi bo. Ön ska vara lite turistig, men vi hoppas att det inte ska vara så illa i September. Det ska bli så  härligt! 


//C


Av C&M - 3 mars 2009 21:59

Jag surfade runt lite och letade byxor när jag hittade det här. Så smala ben tror jag aldrig jag har sett på en tjej som jag inte har vetat är anorektisk. Shit säger jag bara.

Av C&M - 3 mars 2009 19:22

Nu är jag så trött på kylan. Det kom snö här igår men nu har den smält bort till en sörja som gör att man blir blöt om byxor och skor. Det töar och småblåser så även fast det är plusgrader är det kallt. Kallt på jobbet är det också. Elementen är inte igång så man sitter alltid med en kofta på sig. Jag vill ha det varmt och skönt. Ännu har vi inte bokat någon resa. Vill göra det ikväll. Återkommer med vad det blir. Tills värmen och sommaren kommer får man hålla till godo med gamla foton och minnen av varmare tider.


Idag höll jag på att bli galen på våra kunder. Jag tror alla med krångliga problem gaddade ihop sig och ringde oss idag. Varför kan inte folk tagga ner? Varför så upphetsade när de ringer för att få hjälp? Det löser inget. Man får inte bättre hjälp bara för att man är otrevlig. Det är otroligt viktigt att man inte hetsar upp sig själv i såna lägen, utan behåller lugnet. Då blir vanligtvis de man pratar med lugna efter ett tag. 


Jag ser att chinos är på modet igen. Alltså, när jag ser dem slungas jag direkt tillbaks till 80-talet. Dessa byxor gör mig mycket kluven. Är det snyggt eller ej? Lutar åt ej. Återkommer med besked!


Tills dess mmm... Italien...

//C



Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards