Alla inlägg under mars 2009

Av C&M - 12 mars 2009 22:22

Det har jag inte lyckats med på många år. Men ikväll testade jag och nu när jag tappat typ 30kg så lyckades jag få foten bakom huvudet. Liten lycka!! I och för sig satt jag lite hopsjunken i soffan men ändå. Den kom en bra bit bakom huvudet också. Nästan så jag kunde få fast foten i nacken och ha den där utan att hålla i benet. Roligt!! Börjar känna mig lite smalare och smidigare nu! M kom inte i närheten =)


//C

Av C&M - 12 mars 2009 22:01

Bra där Patrick Seamountin (Patrik Sjöberg) Du gör ingen ledsen. Finns nog ingen domare jag har skällt så mycket på som han. Han är oftast dålig åt alla håll och kanter. Eller förresten jag ändrar mig. Den sämsta domaren jag har sett heter Pehr Claesson (lägg märke till h:et i förnamnet, VARFÖR?) Den domaren har inte ett rätt. Och jag har inte sett honom döma en match den här säsongen, vad kan det bero på? Han var inte så populär förra säsongen heller, kolla här.


//C

Av C&M - 12 mars 2009 19:35

Nu är jag verkligen trött på den här krisen. Kan ingen fixa det? Jag vet självklart att det inte är något man bara fixar till men fan vad det känns onödigt att den har hänt. Vet inte varenda människa att om man lever på mer pengar än man har så konkar man tillslut. Det funkar inte i längden. Folk är tydligare dummare än jag trodde. Jag tycker så synd om folk inom alla yrken som måste lämna sina arbeten bara för att landet i väst inte kunde hantera sina finanser. I dag blev ytterligare 750 personer varlsade, denna gång på SAAB. För några dagar sedan var det volvo bussar som varslade har jag för mig. Hur många ska behöva bli av med jobben? Hur ska vi klara av den här arbetslösheten? Jag känner mig oerhört lyckligt lottad som har fått nytt jobb efter att ha blivit av med mitt gamla. Till alla er som får tråkiga besked. Deppa inte ihop!!! Krisen kommer gå över och då kommer det behövas arbetskraft!! Jag tänker på er!


//C

Av C&M - 11 mars 2009 23:46

Det här var inne i början och mitten av 90talet på en högstadieskola i B-holm

//C

Av C&M - 11 mars 2009 22:21

På fredag drar den igång. Kvalserien alltså. Kan inte hjälpas men jag blir så jävla nervös varje gång. Ska dom lyckas iår? eller blir det samma sak som de senaste två åren, eller är det tre? Jag kommer vara så nervös så att jag inte kan äta och kommer förmodligen ha lite frossa. Det är så jävla jobbigt. Ångesten och nervositeten släpper inte förän de släpper in första målet. Då vet man att det är kört. Då kan man slappna av lite. 


Annars är det roligt för Timrå att de vann mot HV 71 idag. Nu kan de avgöra redan imorgon borta eller på hemmaplan i helgen. En liten skandal bjöd slutspelshockeyn på idag också när domarna missade att en Luleåspelare inte skulle sitta utvisad så länge som han gjorde. På tiden han satt utvisad men inte skulle suttit i utvisningsbåset hann Frölunda göra mål. Protest inlämnad, beslut kommer. 


Bra avsnitt av Grey's Anatomy ikväll. Lite back to old school, innan allt blev så jävla komplicerat. Onsdagarna har dock inte kommit igång tv-mässigt tycker jag. Satt och glodde på Diagnos okänd, eller vad det nu heter. Det var det enda som var någorlunda intressant att vila ögonen på innan GA.Programtablån borde kunna bli bättre på onsdagar och den 25/3 blir den det, då börjar Room Service. Det brukar vi följa, M säger att det är det enda byggprogrammet där programledarna verkar veta vad de gör. Nu är det snart sovadax. Ska bli nice. Får fortfarande inte sova riktgt på nätterna av allt hostande så jag hoppas det blir bättre inatt. 


//C

Av C&M - 11 mars 2009 17:40

Nyss hemkommen från jobbet och har en massiv huvudvärk. Men idag har iallafall locket släppt från mitt högra öra, ibland hör jag som vanligt. Så härligt!!! Hostan sitter fortfarande i. Har fått ont i magen och ryggen och revbenen av att hosta så mycket. Så jag ringde till vårdcentralen igår för att försöka få tag i en tid hos min doktor. Dom hade inga tider igår som jag kunde och idag var hon inte på plats därför kunde jag inte få träffa någon doktor. What?? Det finns väl andra läkare? Tydligen fungerar inte vården så längre. Därför går jag här nu med min ömmande kropp, i stort behov av en bra hostmedicin. Bromhexin och Noskapin funkar ju inte.


Dagen har varit ganska lång och småtråkig. Bråkade lite med en kund som var så otrevlig, men annars har kunderna varit snälla idag jämfört med igår.


Nu blir det mat, Lasagne och rivna morötter. Mums. Bra idé sötis!


Vad hände med Skunk Anansie? Dom hade några bra låtar, släppte väl ett par album. Send då? Våldsamt bra låt iallafall...


//C

Av C&M - 10 mars 2009 20:04

Idag har jag varit och klippt mig. Blev lite kortare än vanligt eftersom jag har tappat ganska mycket hår under min viktnedgång så var det nödvändigt att ta av en bit. ska lägga in en bild när jag ser lite fräschare ut än vad jag gör idag. Förkyld och jävlig såg jag mig själv i spegeln hos frissan Frasse och insåg att jag ser ut som utsliten 40årig tvåbarnsmamma som inte har sovigt ordentligt det senaste halvdecenniet... Tror jag ska sminka mig i morgon =) Annars har dagen varit ganska jobbig. Sjuk och täppt lomhörd och slö. Men ändå svara på telefonsamtal konstant då mina kollegor tydligen har viktigare uppgifter än jag så det kändes som att jag tog alla samtal idag. Kul för kunderna att höra min ljuva stämma. Och satan va trevliga alla var också idag. Kunderna alltså. Ibland är det jävligt kul att arbeta med folk. NOT! Tror verkligen folk att de får bättre service för att de beter sig illa? Känner att jag är lite bitter idag. Men varför ska alla jälva människor vara så jävla sura?? såna gånger är det skönt att gå till frissan och bli ompysslad och Frasse är så skön så att gå till henne är nåt jag ser fram emot varje gång!! Tack Frasse! 


Ikväll är det Desperate igen och Christine. Just nu pågår Mästarnas Mästare som faktiskt är ganska roligt att titta på. 


Peace out! (nördisch)


//C

Av C&M - 10 mars 2009 00:37

När jag hostar och får upp lite vätska och slem så är det som skum kvar i halsen. Så när jag ligger här och hostar så låter det som när bubblor i läsk eller något annat spricker i halsen efteråt. Det är så jälva äckligt och läskit. Vad är det för något? varför blir det så? jag har aldrig varit med om detta förut?


//C

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards