Alla inlägg under mars 2009

Av C&M - 18 mars 2009 22:06

Lite bilder som för mina tankar till sommaren. Jag lääääängtar och idag har det varit så fint väder så det känns som det snart är vår och sen är det sommar. Jag räknar med och hoppas på att kunna ha semester från mitten av juli till mitten av augusti så då är det bara fyra månader till semestern.... Gött!!


//C

Av C&M - 18 mars 2009 21:03

Jag är så trött nu. Trött mentalt och trött fysiskt. Jag vet inte varför. Är trött på morgonen, på dagen, på kvällen. Jämt. Undrar om det beror på att jag har varit sjuk länge och inte vilat ordentligt. Hoppas det blir bättre för jag tycker att jag sover ordentligt. minst sju och en halv timme per natt, typ. Men jag vaknar alltid när M kliver upp och måste nästan alltid gå på toa då så jag kan inte sova alla timmarna i sträck. Måste man göra det för att räkna 7,5 timmars sömn. Eller kan den vara avbruten? Det är ganska jobbigt att sitta på jobbet och nästan somna. Ja, ja det blir väl bättre hoppas jag.


Just nu längtar jag bara efter sommaren. Sol och semester. B-holm är väl inte världens tjoho men det är väldigt skönt att vara där på sommaren. När vi båda pluggade våldgästade vi pappas lägenhet och bodde där hela sommaren med katterna. Det var hur härligt som helst. Nu kan vi inte vara där lika länge, men de veckorna vi kan vara där är alltid sköna.


Ser pissigt ut för Leksand nu. Blir troligtvis fiasko igen. Jag är tveksam till   att de vinner några matcher alls i kvalserien. Men hur kan man spela en match ordentligt med 16 utvisningsminuter på en period?


//C

Av C&M - 16 mars 2009 21:48

Nu är det minus 28,5. Men egentligen är det mer för när jag vägde som mest, som på bilden nedan, så vägde fyra kilo mer än när jag gick med i viktklubben så det är minus 32,5... måste säga att jag är stolt över mig själv. Dock har jag svårt att se skillnaden när jag ser mig i spegeln. I mina ögon ser jag likadan ut, trots att mina kläder sitter lite bättre nu och jag har fått göra mig av med mina tjockisbyxor. frågan är hur mycket jag måste gå ner för att se själv att jag har blivit smalare. Hur kommer jag hantera det? Det får tiden utvisa.... Nedan finns en före och en nu bild på mig. _undrar hur den kommer se ut om jag når min målvikt... en efterbild.... spännande tanke. Mycket haka på bilden... Nästan bättre med dubbelhakan, hm....


//C

Av C&M - 16 mars 2009 21:40

Förkylningen vill inte riktgit släppa och jag trött ikväll, som vanligt. Ingen lust att jobba har jag heller och den här veckan bli nog lång. På onsdag har vi utbildning efter jobbet och på torsdag ska jobbet på Golden Hits. Fredagen kommer nog bli jobbig.


Annars är jag mest skakis över tacklingen på Antii Jussi-Niemi igår. Jag tycker det är jättehemskt och gillar inte att det är så många som säger att tacklingen är ok. Dessutom såg jag tacklingen som Röglespelaren ger på Janne Houkko i första perioden. Den var riktigt ful och jag blir så arg när det inte blir en enda utvisning. Var håller hockeyn på att ta vägen? Det är fult och elakt och domarna blir bara sämre och sämre. Just nu är jag nervös för att LIF inte ska fixa det här. Jag har hela tiden tänkt att det är helt ok med 3 poäng på de första 3 matcherna men nu är jag rädd för att det bli noll med två av våra backar borta. Då blir det väldigt svårt. Rögle visste verkligen vad de gjorde när de plockade bort våra backar. Usch och fy!!! Mina tankar går till Niemi och hans familj. Hoppas han repar sig snabbt och bra!


// C

Av C&M - 15 mars 2009 22:49

Jag hittade den här tjejen och blev grymt impad av att hon har lyckats gå ner så mycket i vikt! min idol. Jag har 16kg kvar till min målvikt. 26kg kvar till min idealvikt. Den blir nog dock något att bita i. Jag ser fram emot målvikten men jag måste nog kämpa ganska länge till för att nå den eftersom det är lite si och så med motivationen just nu...


//C

Av C&M - 15 mars 2009 20:24

Så nu har jag det sagt. Dom är för dåliga nu i kvalserien. Det gäller inte bara domarna som dömer Leksand. Det har varit en väldigt låg domarnivå hittills.


Än är det inte kört!!! det är de lättaste matcherna kvar (lätta och lätta men det är iallafall lag de har mött och slagit, VIK har de vunnit alla matcher mot den här säsongen, växjö lika så) och SSK borta. Rögle slår de på hemmaplan. Ju sämre det går och ju mer de blir bortdömda av domaren ju mer Leksing blir man ju...


Forza Leksand!!


//C

P.S David Ekholm är ett riktigt lyckopiller. Lite hoppetossa och skitrolig!!

Av C&M - 15 mars 2009 18:25

Det är en lugn söndag efter en hektisk lördag med besök av släkt och besök på diverse teknikaffärer och en liten matbit på IKEA. Det var en mycket trevlig dag. I går kväll blev det ju som sagt Melodifestival och vad jag tyckte om utgången på den kan man läsa i mitt förra inlägg. Men det var en rolig kväll ändå.


Idag är det kvalseriesöndag. Vi sov länge, jag behövde det dels för att det blev ganska sent igår och dels för att jag fortfarande inte är riktigt pigg efter min förkylning. Jag är slö i kroppen och väldigt trött i huvudet. Sen har det varit hockey först Västerås mot Växjö och nu SSK mot AIK och Rögle Leksand. Dessutom är det Skidskyttestafett. Mycket nu. Får se hur det går för Leksand. Av vad jag har hört om Leksandsmatchen så har domaren Rönnmark tappat matchen och låter Rögle göra som de vill... Vi får se


//C

Av C&M - 15 mars 2009 01:52

Jag hade många favoriter ikväll. Måms, Alcazaar, Caroline af Ugglas, Sarah Dawn, EMD och H.E.A.T  så går en av de jag inte gillar och vinner. Det här är lite jobbigt faktiskt. Personligen är jag inte förtjust i operapop, vilket gör att Marie Ernmans låt inte är någon favvo hos mig. Jag hoppades och trodde på Måns, och efter jurygrupperna trodde jag att det var klart. kände att svenska folket skulle ge honom minst 88 poäng och i mitt huvud var det klart då. En halv flaska vin gjorde att jag räknade så. Men jag hade fel. Måms fick typ 44 eller nåt och då var det kört. Det syntes på honom att han förstod det själv. Ja, ja... det var bra att det inte blev en lugn låt (läs Snälla, Snälla) det tror jag inte hade funkat i Eurovision. Det är så jag får tänka nu när ingen av de jag gillade vann, La voix kan funka i östeurpoa iallafall det hade inte snälla, snälla gjort, den kan nog vinna hela Eurovision. Men jag gillar Måns Zelmerlöf ändå. Kan vara vinet som snackar nu men han var bäst lite synd att man inte kom fram för att rösta. Hade nog inte gjort någon skillnad dock med min röst. Alcazaar följde tätt efter i bästheten och H.E.A.T var grymma. Tråkit att Malena vann orkar inte md skriket i operapopen. Men nu får man heja på henne i maj när erovisionsfinalen är! Sörjer lite fortafande dock! =(Jag hoppades på Måns!


//C

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards