Alla inlägg under februari 2010

Av C&M - 21 februari 2010 17:18

Världsklass... Nu har det nästan gått ett dygn sen triumfen i dubbeljakten. Jag har försökt få lite perspektiv på det hela. Vilken grej det blev. Johan Olsson gjorde ett vidunderligt lopp. Han låg själv och drog i 15km, blev upphunnen, hade krafter kvar och knep bronset. Det är nästan en större bedrift än den Hellner gjorde. Fast Hellner gjorde ett fenomenalt ryck efter sista utförsköret och spurtade ifrån de andra i ett rasande tempo. Det som jag tycker var absolut tråkigast dock, var att Northug inte var med i spurten. Hellner hade tagit honom det är jag övertygad om, det hade bara varit så skönt att verkligen få se det. Gårdagens lopp var ett så otroligt stort bevis på att så fort Northug tappar en rygg så har han ingenting att gå på och tappar farten helt. Hade han varit en bra åkare och varit i form hade han tagit ikapp de fem meter han tappade vid stavbytet. Något som stör mig lite är att många visar bilder på när Hellener bryter staven för norrmanen, fast på fel ställe... Northug med sin yviga stil slängde sig in framför Hellner och svensken var tvungen att få bort hans stav från sin arm, men det var inte där staven gick sönder. Det var längre fram. Men skit i det nu! Fan vilken härlig kväll det blev!! HÄR kan ni titta på målgången en gång till. NJUT!


Ikväll är det dags igen, två masstarter i skidskytte och skicross för herrar och Curling. Curlingherrarna möter Norge, kolla in deras läckra byxor. De är rutiga.


Ikväll är M iväg och spelar Hockey bockey. Jag ser fram emot att få titta på Tabatha's Salon takeover i lugn och ro. Om ni tittar på det programmet nångång, tänk då på hur hon uttalar ordet Salon. Hon uttalar nästan inte A:et. Det låter fruktansvärt irriterande.


//C


Ps. jag rekommenderar er att titta på uppvärmningen till Os-sändnignarna varje dag, mycket underhållande. De sänds bara här på Webben

Och

Av C&M - 21 februari 2010 00:06

VAR ÄR NORGE??? Hahahahaha....//M

Av C&M - 20 februari 2010 21:28

Jag är faktiskt mäkta beviken på melodifestivalen i år. Det är i stort sett inga bra låtar med. Kanske att jag gillar Olas låt, men jag minns inte så mycket av den. Enda låten som har fastnat lite är Sucker for love med Pauline så den är nog också ok. Annars är det bara jämnskit tycker jag. Förra året hade vi ett starkt starfält i finalen tycker jag, men i år.... nja...


Nu är det dags förr herrarnas 30km dubbeljakt. Vi får väl se hur det går. Kanske kan Johan Olsson ha en chans på medalj.


//C

Av C&M - 20 februari 2010 19:07

Vi har precis varit ute en sväng i snöovädret. Vi tog oss en sväng till videoaffären, som inte hade UPP, sen åkte vi till Willys och skulle handla. Där stod två tele2 säljare och krängde telefonabonnemang. Vi sa nej tack och poängterade att nästan alla vi ringer till har samma operatör som vi, därför blir det billigare för oss och gick efter det. När vi handlat klart och gick ut stod såklart de två säljarna kvar. De tittade igenkännande på oss och tänkte börja prata med oss igen, då så vi bara nej tack, log och skrattade till lite vänligt. När vi passerat skrattade den ena säljaren honfållt tillbaks efter oss. Gör man så? När jag gick säljutbildningen fick jag lära mig att man aldrig ska vara sån mot kunder, och man ska aldrig tala illa om sina konkurrenter. De här gjorde både och... BRA SÄLJARE!!!


//C

Av C&M - 20 februari 2010 00:34

Idag kan vi bocka av en till medalj på min lista, nämligen dubbeljakten för damer. Där var det Anna Haag som överraskade oss med ett silver. Hon har ju varit jätteduktig i år men jag trodde inte hon skulle hålla till medalj i de olympiska spelen. Skitroligt!! Grattis Anna!


Dagen i övrig har varit tung. Jag har känt mig ganska nedstämd och inte alls på humör för att prata med kunder. Varje ringsignal har känts som ett hugg i huvudet. Usch vad jobbigt det är när det är så. Efter lunch nån gång började ryggen värka ordentligt också. Bara skit!


Ja, ja...  nu ska jag sova. God natt!


//C

Av C&M - 18 februari 2010 23:42

Vilken härlig kommentar: "jag är lite snurrig och trött, men det är klart... det är ju trevligt att vara vaken en hel natt, man kan fundera ganska mycket då" och "nämen, är det en norrman som vinner, det var ju ovanligt"


Jag gillar den mannen!


Tycker samtidigt väldigt synd om Ryssen Kruglov. Jag brukar inte tycka synd om ryssar, det finns så mycket dopningsmisstankar mot dem, men att vara nära medalj, tappa bössan, få ny bössa och sen skjuta fullt. Stackarn. Dock har dom ju inte presterat så bra den här säsongen så de verkar inte dopade nu, det känns skönt.


//C

Av C&M - 18 februari 2010 23:34

Jag har inte haft nåt emot Emil Helge-Svensen(eller hur fan han stavar) förut. Men när man säger att det är pinsamt att förlora mot svenskar så tappar man min respekt helt och hållet. Vilken jävla kommentar. Så säger man bara inte. Björn Ferry var bättre i det loppet, det är bara så. Är det något som är pinsamt så är det ju en sån kommentar. Du är pinsam Svendsen!!


//C

Av C&M - 18 februari 2010 22:21

En medalj av Anja. Världens bästa Anja! Hon var så värd den där medaljen efter det som hände igår. Fan va härligt! Grattis Anja!!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards