Alla inlägg den 24 februari 2010

Av C&M - 24 februari 2010 20:32

Skulle bege mig hemåt från jobbet idag. Glad i hågen över att sluta 17.00 Sätter mig i bilen, vrider om nyckeln och bilen låter huhuhuhuhu host host huhuhuhuhu... typ så... Tvärstopp. Hände ingenting. Startar inte. Blir sur. Ringer M. Han kommer. Trixar. Bilen startar. Åker hem. Hemma en å en halv timme för sent. Hungrig och trött.


Ja, ja. bilen gick i gång och vi kom hem, men det är inte så roligt. Vår bil är ju en sån där etanolbil. Jag tankade idag på lunchen, och skulle hälla i bensin men tryckte på fel knapp och hällde i etanol istället. Det verkade inte som bilen blev så glad för det. Man ska inte ha etanol i bilen när det är mer än 10 minusgrader om man måste kallstarta den. Jag hoppas den startar i morgon bitti.


Nu sitter jag under täcket och huttrar. det är så kallt här. Brrr. Stafett på G. Jag minns inte så många stafetter, men den som sitter är den som myntade uttrycket Broms Brink. Sverige ledde stafetten med ganska mycket, brink skulle bara gå ut och hålla undan. I typ sista backen innan mål dröjer Brink ordentligt, när kameran fångar honom står han still i backen och de efterföljande är nästan ikapp... Det var hemskt. Blä! hoppas det går bättre idag.


//C

Ovido - Quiz & Flashcards