Alla inlägg den 1 februari 2010

Av C&M - 1 februari 2010 23:45

Kan nån som hittar hit till vår blogg via Vings hemsida berätta hur de gör i en kommentar? Vi är lite fundersamma hur vår bloggs adress eller länk gör att man kan klicka sig hit därifrån?


MochC

Av C&M - 1 februari 2010 22:04

Vi såg precis en liten dokumentär om svenska längdskidåkningslandslaget. Det som slog mig mest är att de måste vara lite smått dumma i huvudet. Vem är så knäpp så man åker 7km uppför, åker ner hela vägen efter det och åker sedan upp igen. Behöver jag säga att minst en av dem spydde efteråt. Eller... spring upp för trapporna i ett backhoppningstorn som uppvärmning... Träna 51 veckor varje år och ta en veckas semester. Snacka om att vara inställda på att träna, träna och träna. Det gäller att vara otroligt fokuserad på det man gör och inte börja fundera för mycket på om det verkligen är värt det. Ett speciellt folk de där elitidrottarna...


Nu är det Ted på lokalnyheterna... "bra röst, noll trovärdighet"


//C

Av C&M - 1 februari 2010 19:37

Idag är biggest looser riktigt roligt. Deltagarna får en makeover och får gå på runwayen och visa upp hur fina de har blivit. Jag är så impad av dom! själv har jag lyckats gå upp 3kg... inte kul. skärpning nu Cicci!


//c

Ovido - Quiz & Flashcards