Alla inlägg under november 2009

Av C&M - 8 november 2009 20:55

Sitter och tittar på Ensam mamma söker. Ser enbart sista programmet då jag inte får titta på det annars för M tycker det är skit. Jag är väl inte helt förtjust i det heller men jag tittar ikväll för M är borta och spelar hockeybockey. Det jag reagerar på dock är att killarna som tjejerna väljer bort verkar helt ok med det. Antingen är de jäkligt korkade eller så känner de inget heller för tjejen. Man skulle ju kunna tycka att de som blir bortvalda skulle visa någon sorts ledsenhet.... däför drar jag slutsaten att de inte hade några särskilda känslor. Stå där och säga "jag förstår ditt beslut och i din sits skulle jag göra samma sak" typ nåt sånt.


Nu när M inte är hemma ska jag se den nya Star Trek filmen. Det ska bli spännande. Jag är en liten Trekkie långt där inne men såg inte filmen på bio. Mycket pga att M inte är så intresserad. Så nu passar jag på.


//C


Ps. den där filmen vi såg igår, Knowing, var mycket obehaglig. Jag drömde mardrömmar inatt.

Av C&M - 7 november 2009 21:49

att jag kan få in hela min högernäve i munnen... spännande...


//C

Av C&M - 7 november 2009 21:24

Kolla på den här annonsen Skrattande. Kikade efter kisseungar. Ms syster ska sälja sina så vi kikar om de har kommit ut. Vilken tur att kissen i annonsen är hel svart... skulle ju va jobbit om den var trasig och saknade ben eller nåt... oj vad jag skrattade när jag såg det. Jävligt söta katter dock...


Av C&M - 7 november 2009 21:13

När vi åkte hem idag och svängde in på första 30-sträckan som tar oss till vårt hus, såg vi en bil i diket. Precis utanför dagiset som ligger en liten bit härifrån stod en kille brevid sin bil, alltså den som låg i diket. Vi blev lite oroliga så vi stannade och kollade hur det var med honom. När vi åkte därifrån tänkte jag såhär. Det kan vara bra att hålla 30 på en 30-sträcka där det är en väldigt skarp kurva. Dessutom kan det vara bra att vara nykter när man kör och dessutom ha försäkring på sin nyinköpta bil!!! Idioten var onykter, hade precis köpt bilen och hade ingen försäkring. Han hade fått sladd i 30kurvan av någon anledning som jag bara kan tänka mig var av för hög hastighet. Han hade ringt bärgare men sa nåt om att det är så jävla dyrt att bärga bilen. Mmmm.... det är nog det du ska oroa dig för. Vi åkte därifrån... man kan ju bara vara glad att han inte fick möte. Annars var det ganska roligt.


//C

Av C&M - 7 november 2009 20:44

Så blir det om man stressar och försöker vara snabb vid städning. Jag skulle slita ut en en papperspåse ur förrådet idag. Jag trodde den satt hårdare än den gjorde.... såå jag drog till och slet in den i ögat. Det gjorde ont!!! Kräkont! Det verkar dock inte som det blev någon skada på ögat men det känns som jag har något i det... obehagligt.


ikväll har vi hyrt två filmer. En Nicolas Cagefilm som heter Knowing, och natt på museet 2. Vi får väl se om det är nåt att ha. Vi tänkte gå på bio, och kom på att den film vi helst ville s var Upp, med engelskt tal. Tyvärr missade vi att den var redan vid 16 i Kista, så när vi kom dit hade den redan varit. Det blev film i stället.


//C

Av C&M - 6 november 2009 22:23

Dom bara går, och man väntar på helgen. Och nu när helgen är här väntar man bara på att nästa vecka ska komma. Jag måste nog försöka lära  mig koppla bort jobbet lite.


Just nu glor jag på Idol. Det var ganska bra ikväll men jag blev lite besviken på Tove. Det var lite tillgjort och halvfalskt. Men jag skulle tippa på att det är Eddie som får lämna ikväll. Han har hängt löst så många gånger nu. ojdå... mariette satt löst... shit... det var lite konstigt. Gud va larvigt det är att dom ska slänga in en paus innan de säger den andra.


Såg delar av den otroligt braaiga (känn ironin) filmen Cloverfield som gick på Canal+ ikväll. Vilket skit! men jag var ju tvungen att se hur den slutade i alla fall.


Var och tränade i kväll igen. Shit vad jag inte kände för det men jag tvingade iväg mig ändå. Blev inte så mycket träning. 35 minuter på löparbandet, benen ville inte, svettades som en gnu, ville dö... men sen BASTU!!! guuuud så skönt.


Men trött är jag nu. Snart nanna kudden tror jag. Men M körde precis igång en diskmaskin... hm...


//C

Av C&M - 5 november 2009 22:10

Snart i alla fall. Bara några timmar kvar tills det är dags för Tacos och fredagsmys till Idol. M har lovat att han inte ska gnälla i morgon, och jag har föklarat att det finns en tv till i sovrummet som vi kan använda om det inte funkar med att titta på idol. Det som dock är lite spännande är att han alltid har någon liten åskit som klämmer sig fram under programmet... jag tror han smygbryr sig.


Idag har vi tränat, jag tränade även i tisdags, men idag var jag slö. Inget tryck i benen så det blev bara 20 minuter gå/spring 2,5 km på löparbandet. Sen hade jag inte så mycket krafter kvar men jag lyckades ro en km också. När jag var hos naprapaten som har varit hos oss på jobbet ett par gånger nu, sa han att det är bra för ryggen att ro. Så det har jag gjort de senaste gångerna.


Det verkar som det är party nånstans här. Det kommer dunka dunk(gud så gammalt det lät) någonstans ifrån. Lite irriterande såhär en torsdagskväll.


//C

Av C&M - 3 november 2009 23:14

Jag förstår den inte riktigt. Han sitter och tittar och småskrattar lite och är ganska tyst. Han som inte brukar gilla sånt där, där folk tävlar i talang. Svenska talang skulle han aldrig titta på och som jag har skrivit tidigare bitchar han ordentligt när jag ska titta på Idol. Vet inte vad det är som gör att han tycker det är så bra... men det är kul att se honom titta så intensivt på något.


Ååååå va spännande NCIS var idag. Två avsnitt på raken och säsongsavslutning. Men som tur är, är det nya avnitt från nästa säsong nästa tisdag. Phu!!! vilken tur. Annars hade det blivit jobbigt. Kommer Ziva tillbaks? Fast jag gillar inte henne riktigt. Är hon Mossad eller NCIS agent. Hon måste ju välja. det verkar inte funka att vara både och tycker jag.


I morgon är det sovmorgn. Ska bli skönt, men som vanligt blir jag väl kanontrött på torsdag morgon.


I dag fick vi ställ till våra datorer så vi ska kunna få upp dem lite och inte böja huvud och axlar så mycket. Men när de ställen kom insåg jag att jag ju måste ha ett tangentbord till datorn, annars får jag försöka skriva från stället. Det blir inte heller så bra för axlarna. Så jag får fint vänta på tangentbordet innan jag kan få upp datorn lite högre. Fasen va skönt det ska bli att slippa titta neråt på skärmen hela tiden!!


//C

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards