Alla inlägg under juni 2009

Av C&M - 15 juni 2009 00:08

Efter hårt slit den här veckan har M blivit klar med altanen. Lite hjälp fick han också av en lite förkyld David som jag verkligen hoppas inte har blivit sjukare av timmarna i regnet.

Fint mörk trall blev det. Hoppas de får på lite gräs också så man slipper den där jäkla sanden...


Snickaren himself

Nu är det bara några brädor som ska på för att dölja reglarna på utsidan... Mästersnickaren himself köpte för lite virke...


Å så de söta små kissemissarna. Eller, små och små... de är  i alla fall söta. Fast Zlatan ser ut som nån ailien....


Sovdax!


//C

Av C&M - 14 juni 2009 23:26

Fasen vad den här helgen har gått fort. Helt sanslöst. Jag vill ha en helgdag till. Snälla!! Det känns som jag var på jobbet för en timme sen. Känns inte kul. Ganska skönt med kort vecka och snart semester... eller snart och snart, om 6 veckor. Men den närmar sig i alla fall. Tiden går ju så jäkla fort.


Jag är så trött nu för tiden. gäspar och vill sova jämt... undrar vad det beror på. Kanske är det vädret eller så sover jag inte bra. Jag vet att jag sover lite oroligt för jag är alltid rädd för att försova mig och jag gillar egentligen inte att kliva upp på morgonen så det är ett litet gissel. Man kan tycka att jag ska ha vant mig vid det här laget men det har jag inte.


Det var lite läskit när vi var på NK igår för när jag kom ner från rulltrappan snurrade det till i huvudet och jag blev alldeles vingen och höll på att ramla omkull. Jag vet inte vad som hände. Dock blir det så för mig i bland, jag blir snurrig och illamående och det är ganksa läskit för jag vet inte vad det beror på. Jag har varit hos doktorn och de har tagit prover men de sa att inte har brist på något viktigt i alla fall. Det är kanske bara inbillning. 


Vi lämnade av mamma vid tåget idag också, hon åkte vidare till Strängnäs och min farbror och faster. Undrar om de har hittat hit, mamma fick adressen i alla fall. Hej på er i så fall!! Det var jättemysigt att ha mamma här. Du är så välkommen tillbaks, men nu har vi ju snart semster så vi ses snart igen. 


Över midsommar åker vi upp till Dalarna. Det ska bli kul att träffa Mickes familj igen och det ska bli spännande och se hur mycket lille Victor har växt. Dessutom känns det mycket mer som långledigt när man åker iväg någonstans. 


Snart sovdax!


//C

Av C&M - 14 juni 2009 01:04

Måste det regna hela jävla tiden? Lite uppehåll och sol skulle inte skada. Hallå däruppe!!! fatta att vi inte vill ha konstant regn! men det är ganska mysigt när det smattrar... ungefär som att ligga i en husvagn och sova när det regnar på taket, det är sövande på något sätt. Nu kan man nästan blunda och föreställa sig att man ligger i husvagnen uppe i Fånsjön (ja, sjön heter faktistk så) mitt ute i ingenstans, och försöker sova. Vattnet från sjön kluckar utanför och det smattar på sjön också... Det är tio år sedan jag var där sist. Vi borde nog åka dit någon gång snart igen. Men jag hittar ju inte dit.... skulle bli lite knepigt. Närmaste ort från sjön är Gäddede, och jag tror det är tio mil dit. Sjön ligger väldigt avlägset. Men det är väldigt fint där.


Fasen va ont i ryggen jag har idag... inte kul. Sängen vår är inte helt ergonomisk heller så jag får ont när jag sover för mycket i den. Taskigt! Men det får man leva med för nu ska det sovas... God Natt.


//C

Av C&M - 13 juni 2009 23:15

vi har hyrt en film med Nicole Kidman, Jack Black och Jennifer Jason Leigh... Den var inte bra. Rörigt, relationstjafs och underliggande incesttoner. Den har fått bra kritik i D.N, aftonbladet och amelia men jag förstår inte varför... Igår hyrde vi två filmer, "Bolt" och "Lars and the real girl". Båda var bra, men lars and the real girl var lite jobbig att titta på. Den var knasig och väldigt pinsam. Den handlar om Lars som får någon sorts knäpp och skaffar sig en life size doll som han blir tillsammans med och hans omgivning måsta acceptera det för att han ska bli frisk från hans lilla knäpp. Den var mycket sevärd. Se den!


Idag kom mamma hit för att hälsa på. Vi gick en sväng på stan och shoppade lite. Det var jätterea på Esprit och jag handlade lite och jag hittade en salming bikini, eller två, för jag ville ha överdelen från den ena tillsammans nederdelen från den andra, den heter Vera och är rosa och finns här http://www.salmingunderwear.com/flash.html Men jag vill ha underdelen som inte är bred som bara finns som svart i länken.


Nu ska vi äta lite jordgubbstårta, ska bli gott!


//C


Av C&M - 10 juni 2009 22:00

Va hände i Grey's Anatomy? Både Izzie och George kan ju inte dö.... det går ju bara inte. Det vore den dummaste utskrivningen av karaktärer någonsin! Två karaktärer kan ju inte dö! kunde de inte ha skrivit ut dem på nåt annat sätt? George kunde väl ha gett sig iväg till Irak istället för att han helt plötsligt ska dö! Nä, det här gillar jag inte!!!!!!!! Ska man vänta ända tills i höst på att få reda på vad som händer? Serien visas ju bara några veckor tidigare i usa så det går inte att se nästa säsong redan nu... frustrerande!!


Sverige vann matchen men det var tveksamt spel i första halvlek. Det blev bättre i andra och de spelade upp sig. Personligen tycker jag att Elmarna var en stor del av sveriges spel. När de fick gå ut så slutade laget spela som de spelade i början på andra halvlek och gick tillbaks till att tjonga långa bollar. Jag håller på Elmarna. Dock tycker jag inte att det ser ut som att sverige kan klara av att ta sig till VM nästa år. Spelet är inte tillräckligt bra helt enkelt. Det är för omständigt, går för sakta och vi kan bara göra mål på lag som är två gånger sämre än oss. Jag hoppas givetvis men jag tror inte att de lyckas vinna alla matcher som är kvar. =(


Nä, det är mycket som är skit nu!! jag vill ha semester!


//C

Av C&M - 10 juni 2009 20:02

eller nåt.. jag vet inte... Viva españa... Fotboll på tv. Går väl sådär. Mål har vi gjort i alla fall och Rasums Elm var inblandad. Det är skitkul. Viktor har inte gjort så bra som jag trodde han skulle. R. Elm har varit bra tycker jag, det tyckte tydligen inte expertkommentatorn...


//C

Av C&M - 9 juni 2009 22:05

Varför ska det vara krångligt. Varför kan inte allt vara enkelt? åååh...


Det verkar bli ett manfall i landslaget i morgon. Nu blir det Zlatan och Marcus Berg... hur fasen ska det gå? Släng in Viktor Elm istället eller jag vet inte. Vad är bäst? Elmander kan ju inte vara med heller. Micke Nilsson är också tveksam till spel. Vem spelar högerback???? Tjena hejsan.... slänger de in Petter Hansson då? Kan ju funka i så fall eventuellt, men han har ju inte rosat marknaden sedan matchen mot spanien på råsund i em kvalet... Ja, det är inte angenämna problem Lagerbäck har.


Varför är facken hela tiden emot att man drar ner arbetstiden och i gengäld får man behålla jobbet. Är det bättre att bli av med jobbet helt? Ja! gå arbetslös i ett år... det gillar arbetsgivarna när man ska söka jobb....


Vi har så kallt här inne nu. Eftersom vi betalar värmen själva så är vi lite snåla med den. Mina tår är som isbitar. Av någon anledning blir min näsa väldigt kall också... undrar om det är för att den står ut så mycket från huvudet så att det drar runt den? *funderar*


//C

Av C&M - 8 juni 2009 19:31

Det har gått ett par dagar utan att skriva något om landskampen nu.... den svider... hur fasen kunde de förlora? hur kunde de spela så uselt och hur fan kunde Kim Källström, denna i och för sig överkattade spelare, missa en straff? En straff som var ganska usel. Precis i rätt höjd för målvakten och han visar långt innan han lägger den var han tänker placera bollen. Hur tänkte han? Dessutom, Zlatan Ibrahimovich..... Zlatan! skytteligavinnare i italien... Zlatan fanns på plan och Kim tar straffen. Henke fanns på plan och Kim tar straffen.... Chippen fanns på plan och Kim tar straffen, Rasums fanns på plan och Kim tar straffen... ja ni fattar kanske var jag vill komma. Varför tog han straffen? Efter att han hade missat så gick matchen åt skogen för honom. Han missde massor, löpte fel, sluggade sig fram genom gräset. Han såg helt feltajmat ut. Och vad gjorde Lasse L åt det? Han lät honom spela vidare... What??? Varför bytte han inte ut honom redan i paus? Nä, han fick spela hela matchen och drog med sig resten av sverige i sitt taskiga spel. Viktor Elm visade klart att han skulle ha spelat mycket mer i matchen. Jag trodde inte det men den killen kommer bli riktigt viktig för landslaget framöver. OCH!!! hur kan två spelare som inte gör sitt bästa få spela? Zlatan och Henke försökte vid vissa tillfällen inte ens. Zlatan är så loj i landslaget. varför spelar han ens? Henkes bäst före datum har passerats, och de chanser han fick i lördags hade suttit om det hade varit för ett par år sedan. Ett inlägg från Zlatan tror jag, och Henke försöker sparka in en boll som var en solklar nickchans... istället för att nicka så förösker han stöta in den och skickar bollen långt upp på läktaren istället.... Har man två anfallare som inte försöker hela vägen så funkar det inte. Zlatans uppgift i landslaget är lite annorlunda än i Inter och jag vet inte riktigt hur Lasse försöker utnyttja hans talang, men han måste hämta boll alldeles för långt ner i planen... I inter får han komma rättvänd och spela bollen i löpande läge, i landslaget måste han göra allt själv. Det förändrades dock lite när Viktor kom in på planen. Det var då sverige fick lite chanser. Nä, jag säger två bröder Elm på planen i onsdag... då blir det bra. Varför inte slänga in den tredje också bara för att... Man blir allt lite stolt över att de har slagit igenom i Kalmar FF. Och så Micke Nilsson, denna ganska fega och försiktige spelare, hur tänkte han? vad gjorde han? jag fattar inte. stackaren, han var en stor del till att vi förlorade men det var inte bara hans fel. Hade vi kunnat göra mål hade vi inte förlorad och han hade inte blivit så stor syndabock. Så brukade jag alltid säga till M om hans släppte in något halv taskit mål och de förlorade pga det eller om de förlorade med ett noll eller liknande. Hade anfallarna gjort mål så hade de inte förlorat. Målvakter har ju en väldigt utsatt situation. 


Faktum kvarstår dock, vi spelade inte särskilt bra och gör man inte det så ska man inte till VM och spela. Vi är under ett generationsskifte känns det som. Spelare som i och för sig inte är så gamla börjar tappa stinget och vi måste få in nya spelare. Backlinjen håller skapligt än, men jag skulle vilja ha tillbaks Erik Edman. Mittfältet behöver Anders Svensson och Viktor Elm, inte Kim Källström och Daniel Anderssom. Andersson som hade en peak under EM förra året men som inte har presterat i landslaget sedan dess. Chippen presterar inte heller som han borde och jag skulle föredra en annan spelare på hans position. Elmander borde spela på Henkes plats, toppforward... Det är tragiskt med hans bror och jag känner med honom men det är nog bra att han inte spelar på onsdag, vi behöver en annan forward...


Varför är inte jag förbundskapten? Vi skulle ju vinna varje gång.... Jag väntar på samtalet förbundsordförande Lagrell...


//C

Ovido - Quiz & Flashcards