Alla inlägg den 31 maj 2009

Av C&M - 31 maj 2009 22:29

Shit vilken skön helg vi har haft. Shopping, solning, grillning, singstar och en cykelrunda. I fredags efter jobbet gav vi oss ut på grill och utemöblerjakt. Vi hittade en på Coop som vi drog hem. Det blev pizza på kvällen från vårt nya favoritpizzaställe, Lilla röd, här i Skälby/Barkarby. Igår gav vi oss ut på utemöbeldynor/nattuksbordsjakt. Vi har numera nattduksbord, något som vi inte har haft sen vi bodde i råcksta. När vi kom hem skulle vi börja sätta ihop grillen och nattduksborden och utemöblerna vi köpte i fredags. Det gick bra, men när M skulle börja med grillen upptäckte han att det inte fanns en enda skruv med till grillen. så han fick ge sig iväg på skruvjakt. Det slutade med att han fick köpa en ny grill på ett annat Coop och vi fick lämna tillbaks den vi köpte i fredags. När han väl hade en grill med skruvar gick det bra att sätta ihop den och vi hade en riktigt trevlig grillkväll i går. Vår nya granne satt och såg ganska avundsjuk ut måste jag säga. Vi grillade entrecote och marinerade dem i BBQ glace innan. Det blev så jäkla gott.                                                                      
  Här får Mia å David vara med på ett par bilder                                                   
                                                  
         

 

De snören ni ser är någon utav katterna som har snört in sig fullständigt i bord och stolar...


Som efterrätt grillade vi marshmallows... Till höger i bild kan man se benen på vår nya granne som satt och suktade efter vår mat. De flyttade in igår och i förrgår. Medans hon härjade runt i lägenheten och plockade så satt han på altanen och drack öl... jämställt....

 


Idag satt vi ute på altanen i värmen och åt brunch när vi hade vaknat... eller brunch och brunch, spagetticarbonara. Vi det lungt en stund och sen drog vi ut på en cykeltur. Vi trampade runt en i över en timme och runt en mil tror jag. Sen åkte vi till Kista och jag shoppade lite och M var å klippte sig. Därefter åkte vi och lämnade tillbaks grillen som saknade skruvar. Ikävll blev det tacos. 


Det var jäkligt roligt att Robin Söderling vann över Nadal, men jag har haft lite svårt för Söderling för han har ju alltid varit så hetlevrad och töntig på banan. Tennis är ju något av en gentlemannasport och då tycker jag inte att man ska bete sig som han har gjort tidigare. Vi får väl se om han har ändrat på sig. Kalmar FF vann idag igen. Det går ganska bra nu för Mästarna. Heja kalmars röda bröder, spela nu så kulan glöder!! FF, FF, FF...  Nu är det uppehåll i över en månad... Skittråkit. Det ska spelas nåt jäkla juniormästerskap i nåt land.... Får väl se hur det går... Jag tror Elm vinner hela mästerkskapet åt sverige ;)


//C


Ovido - Quiz & Flashcards