Alla inlägg den 24 maj 2009

Av C&M - 24 maj 2009 22:08

i nya lägenheten. Nu börjar helgen ta slut och det är ny vecka i morgon. Jag kommer längta hem hela tiden när jag är på jobbet =(

 

Bilden ovan är från vår fredagstacoskväll. I går satt jag upp en tavla över soffan så det ser inte lika tomt ut där nu...

 

Titta så fin Brutus är. Han tycker det är såååå roligt att vara ute. Blomlådan blev lite sådär men det ser ganska fint ut eller hur?


Väldigt mycket spring och bus ute ger väldigt trötta katter

 


//C

Av C&M - 24 maj 2009 15:22

Nu mysesr jag och katterna på uteplatsen. Jag sitter i och för sig en bit ut på gruset i solen och de håller sig i skuggan men det är så skönt att bara kunna öppna altandörren och gå ut i solen. Igår planterade jag som sagt lite blommor. Det blev väl inte jättebra men det finns i alla fall blommor här ute nu och det är trevlig. Vi behöver lite nya utemöbler. De vita i plast som vi har är inte så väldigt roliga.

 


Det är väl snart dax att ge sig i väg och handla lite. Sitter och surfar utan sladd till datorn så battteriet tar väl slut snart. Fan, jag vill inte gå och jobba i morgon, jag vill sitta här i solen och njuta! Men det går ju inte. Dock är det inte allt för långt kvar till semester nu =)


//C


 

Ovido - Quiz & Flashcards