Alla inlägg den 11 maj 2009

Av C&M - 11 maj 2009 23:15

Efter torsdagens jobbiga besked var jag hemma i fredags. Jag klarade inte av att jobba. Med det jobb jag har hade det varit för svårt. Helgen var också ganska svår, men vi försökte ha tankarna på annat, som flytten. vi åkte runt och letade duschväggar och diskmaskiner. Det är ju mycket som ska göras nu inför. Fixa diskmaskin, leta virke till alltanen och hitta utemöbler. Vi får ta det lite som det kommer. Det är inte många dagar kvar innan flytten nu och vi har varit jättedåliga på att packa. Det blir stressigt nu. Vi skrev på papperen för lägenheten i typ, oktober och det har ju känts som vi har haft hur mycket tid som helst på oss. Nu är flytten nästan här och tiden har gått så jäkla fort. Så är det alltid. I går var vi på ikea och drog sedan en sväng till Kista. Vi sov länge.


I morgon ska jag klippa mig. Det ska bli skönt! på onsdag ska vi beskita lägenheten. Ska bli så spännande. Sen är det bara en vecka till inflytt. Idag träffade vi lilla mamma, hon är på utbildning i Täby. Nåt om psykiatri, jag vet inte vad. Så vi gick runt i täby centrum. Jag shoppade en vit skjorta och så fick jag ett par jättefina chloé skor av mamma! Tack älskade mamma!


Nu är det sovdax. Ny arbetsdag i morgon. Förhoppningsvis nya kunder också för de jag pratade med idag var övervägande elaka och arga.


//C

Ovido - Quiz & Flashcards