Alla inlägg den 23 maj 2009

Av C&M - 23 maj 2009 19:40

Nu har vi börjat bo in oss i nya lägenheten. Vi har bott här sedan i onsdags och flyttat och städat och grejat. Jag är helt slut i benen och i mina knän. Det är något som inte står rätt till med mitt högra knä. Det gör så ont. Måste kanske kolla det någon gång. M verkar inte ha någon gräns. Han har grejat med lägenheten non stop sen vi flyttade in. Nu håller han på att fixa till inne i förrådet och ser tilla tt vi kan göra det till ett förråd/gästrum. Men fasen vad vi trivs här. Det är så fint och i dag har vi varit och köpt blommor och krukor till uteplatsen så jag har planterat blommor ikväll. Just nu sitter jag och tar det lugnt och letar krafter för att ställa mig och laga mat. Tar mig ett glas vitt vin också, det är jäkligt ovanligt! Jag hittade en nyhet på systemet; Grove Street, Sonoma County Chardonnay 2006. Ett väldigt gott vin från USA. 7000 solar...


Det är så kul att se katterna gå ut i sitt koppel. Det är helt tvärt om än jag trodde det skulle vara. Jag trodde Zlatan skulle vara tuff och Brutus feg. Men jag hade fel. Z vågar knappt gå ut. Han sitter innanför dörren och tittar ut. Vågar han sig ut så springer han in fort som 17 om det låter på något sätt som han inte är van vid. Brutus går runt som om han aldrig gjort något annat. Helst skulle jag vilja släppa dem helt, jag tror inte något skulle kunna hända dem här typ bli överkörda. Men jag litar inte på folk. Det finns så mycket knäppa människor som inte drar sig för att vara elaka mot djur. Och katter har ju en förmåga att gå in i folks trädgårdar och kissa i sandlådor och rabatter. Jag ger hellre katterna lite längre löplina så de kan gå runt här. Brutus älskar att vara ute. Han myser så! 


Just nu surfar jag på någon annans internet. Jag vet inte vems... Vi skaffade bärbart internet från 3 för vi trodde att det skulle funka ungefär som att ha ett fast internet på ca 8 mbit. Vi hade fel. Det funkar inte alls här ute hos oss. Det är skittråkit. Nu måste vi skaffa com hems dyra bredband istället. Det är en jäkla tur att 3 har den har nöjd kundgarantin de har så vi har möjlighet att lämna tillbaks det vi har köpt. Ska kolla upp det så att det verkligen stämmer.


Nu har mina knän nästan slutat värka, så nu är det dax att göra mat.

M hälsar!!


//C 



Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards