Alla inlägg den 25 maj 2009

Av C&M - 25 maj 2009 21:53

Här sitter man och tittar på buskis... måndag kväll, vad trött jag är. Vi har haft en mycket trevlig kväll när mia och david kom hit och inspekterade lägenheten. Vi bjöd på lite mat och de bjöd på efterrätt. Nu är det snart dax för sporten.


Vi är ute efter att köpa en gasolgrill till en skaplig penning. På lördag blir det att grilla och käka på vår träbelagda altan om M är tillräckligt fit for fight  i ryggen. Den verkar jag gett upp lite nu. Stackars killen!


I går lyckades Kalmar FF knipa åt sig en poängborta mot Gais. Det var väl inte sådär jättebra. Det är ju bra att de tar poäng, men vi skulle behöva ta några fler trepoängare. Att vinna i år igen är ju ganska kört  nu, men det är så viktigt att de får ordning på spelet tills de ska spela eruopacupspel. Det är ju för 17 champions leauge kval snart.


Just nu visar Canal+ Charlie Wilson's war. En riktigt bra film! det är en såndär film som man kan se flera gånger. Se den om du inte redan har sett den. Se den igen om du har sett den tidigare!


Usch, nu var det länge sedan jag tränade. I och för sig körde vi ganska hårt med flytten förra veckan, men det kunde kanske vara dax att träna lite snart igen.


//C

Ovido - Quiz & Flashcards