Alla inlägg den 7 maj 2009

Av C&M - 7 maj 2009 23:38

Eller, det är inte min riktiga farbror men min fasters man, Kricka... Han gick bort i förrgår =( mamma ringde och berättade i kväll. Vad lessen jag blev. Tyvärr har jag inte haft någon direkt kontakt med min släkt i Kramfors de senaste åren, men vi var uppe och hälsade på 2005, det var jättetrevligt och kul och det känns jätteviktigt nu när han har gått bort. Att vi åkte upp och träffades och bodde hos Mona och Kricka i en vecka, det är på något sätt plåster på såren. Att jag faktiskt träffade honom för inte allt för många år sedan. Det blir ju tyvärr inte så många resor upp dit nu, och man träffar tråkigt nog släkten mest på begravningar nu för tiden. 2005 var vi som sagt upp och då träffade vi alla utan några begravningar inblandade. Det borde man göra oftare, men jag har ju min släkt och mina vänner i Kalmar, och Micke har sitt i Dalarna. När man är ledig så  blir det inte så mycket till övers för att åka norrut. Nu blir det att träffa återstoden av släkten på en begravning igen. Fan va tråkigt!! Trots att vi har haft så lite kontakt känns det jättejobbigt. Det känns som en del av min barndom dog tillsammans med honom. Helt sjukt. De, han och Mona, var en så stor del av den. Hoppas du vilar i frid...


//C

Av C&M - 7 maj 2009 21:50

när kunder beter sig som de gör. Idag har jag prata med jättetrevliga kunder men det överskuggas av en annan. Jag ska inte gå in i detalj på det men det är en kund jag aldrig mer vill prata med. Personangrepp och hot känns inte ok. Fy på er människor som beter er på det sättet!! Det är inte liv och död det handlar om.


KALMAR FF, tjoho!! vilken utskåpning igår. Som negativt fan valde jag att inte gå på matchen igår. Jag trodde inte riktigt på seger. Trots vinsten mot häcken sist så trodde jag inte att de skulle lyckas vinna igen. De visade mig att jag hade fel och som de gjorde det! 4-1, och tobbe carlsson, vilken hjälte. Nu måste ju kalmar skriva kontrakt med honom som räcker mer än till sommaren. Det är ju sedan han kom tillbaks som vi har börjat vinna igen. Mästarna är tillbaks! 


Det går bra för sverige nu. 2-0 och 11 minuter från att få förlora i semin mot Kanada.  Jäkla kanada. De har så mycket fördelar med sig. I matchen mot Lettland hade de ju domarna med sig hela tiden. Nu blev det 2-1. vilket jävla slarv. i fem mot tre. och utvisning för sverige. Vad fan. Vilka jälva kalle anka domare. Fan va dåliga de har varit åt alla håll och kanter. 


Nu håller vi tummarna!!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards