Alla inlägg under oktober 2009

Av C&M - 22 oktober 2009 19:44

Vad 17 ska man kunna sälja då? jag har ingen gammal skit... fåtöljen kanske... jag är sugen på att köpa en tvåsits soffa istället för att ha vår fåtölj. den är så stor men man får bara plats en i den. Med en tvåsits soffa kan man sitta och breda ut sig i en soffa till. Fåtöljen vi har är 104 bred tror ja, soffan är 175. Det är inte så jäkla stor skillnad... kanske... vi får se. Vi ska även testa att möblera om här i helgen... får se hur det blir.


Ögat börjar bli bra... inte så stor pupill längre. Fredag imorgon också. härligt! Idol!! tjoho!


//C

Av C&M - 21 oktober 2009 22:03

Idag var det dags att åka och jobba igen. Ögat är inte helt bra och jag blev ganska trött i ögonen efter några timmar men det är bara att bita ihop och köra på. Jag ser fortfarande lite suddigt, och pupillen är fortfarande stor. Men inte lika stor som det var för några dagar sedan.


I morgon kommer en naprapat till jobbet och jag var snabb med att skriva upp mig på listan för att få ryggen lite knackad. Det ska bliv väldigt skönt. Sist jag var hos en naprapat kunde jag inte förstå att ryggen kan kännas så lätt och oihoptryckt. Det var gudomligt. Fast då var jag hos en som fixade med min rygg i en timme, imorgon blir det bara en halvtimme så vi får väl se hur det blir. Kanske fortsätter hos han jag var hos först ändå.


Ikväll förlorade Leksand hemma mot Mora, det var väl det sämsta på länge. Jag tänker inte gå in så mycket på hur jävla dåliga dom var, men jag tänker gå in på en sak jag hatar med många kommentatorer. Det värsta jag vet är kommentatorer som sitter och kommenterar hur jävla bra det är när lag spelar defensivt och petar med klubbor och slänger ben och lemmar för att täcka skott. Allt för att man inte kan föra spelet och inte kommer in i motståndarnas zon. Det är så fruktansvärt tråkigt att titta på en köttmur som ställer upp sig. Det spelar ingen roll vilket lag det gäller eller vilken match man ser. Det är fruktansvärt dålig och tråkig hockey och inget någon ska premiera tycker jag. Men det är väl bara min åsikt. Tydligen tycker Johan Thornberg och hans kollegor att det är rolig hockey att titta på. Jag vet inte hur många gånger jag har sett matcher där ett lag har spelat skittråkigt och vunnit men det har ju inte varit nån kul match. Det är inte bra för sporten!


//C

Av C&M - 19 oktober 2009 22:24


Har varit hemma idag. Mitt öga pallade inte så mycket koncentration som det behövs för att stirra på en dator en hel dag. Jag gör ett tillfälligt inlägg nu, har knappt öppnat datorn idag annars... INTERNETABSTINENS!!!! Duktig kille här ovan, eller hur?


//C

Av C&M - 18 oktober 2009 19:37

Det blev som jag befarade. På fredagskvällen bröt ögoninflammationen ut och jag kunden knappt sova på natten. Jag satt och glodde på Indiana jones och de fördömdas tempel halva natten. Sen, på morgonen ringde jag så fort jag kunde till St Eriks Ögonsjukhus och fick åka in till akuten. Där satt vi i tre timmar. Läkarna säger att jag alltid måste göra det för att få behandlig. Man kan tydligen få starr och problem med pupillen och typ bli blind om man inte behandlar det när det kommer. Vilket gör mig lite nervös för pappa som har samma grej, men söker aldirg läkarhjälp när han får det. Han lägger sig och sover i två dagar och sover bort det säger han. Det är jag impad av eftersom jag inte kan blunda när jag får det här. Ögat känns rispigt och jobbigt, det börjar rinna och efter några sekunder känns det som att ögat växer och börjar bulta... inte så kul. Det finns lite info om det här. OBS!!!! Dock är det en lite äcklig bild. Tänk på det innan ni klickar!!! Mitt öga var inte lika rött, det där är nog för att jag har fått behandling.


Efter besöket på sjukhuset åkte vi en sväng till Stinsens köpcentrum men vi blev inte långvariga då jag gick runt med solglasögon för att undvika ljus och så såg jag helt suddigt (det gör jag fortfarande). Vi köpte med oss ett par mackor hem, åt dem. Sedan somnade jag äntligen. Jag var så trött och tillslut hade värken i ögat gett med sig och jag slocknade i två timmar. Guuuud så skönt! Sen åkte vi ner till MåD i Sjöstan och hade en trevlig kväll.


Nu har jag fått kortisonögondroppar som jag ska droppa i 5ggr om dagen, plus pupillvidgande droppar som jag ska ha i 2ggr om dagen i tre dagar. That's a bitch! Pupillen är totalt vidgad och jag har svårt att se. Jag ser suddigt på höger öga. kan inte fokusera, vilket gör det jobbigt för vänsterögat också så nu har jag fått ont i huvudet. Blä!!


Jag har aldrig fått det här när jag har jobbat tidigare, vilket gör mig lite confused över vad jag ska göra imorgon. Att sitta i ett ljust rum och stirra på en dator känns inte så jäkla lockande ska jag säga. Men jag vill inte sjukskriva mig heller.


Nu är det snart mat


//C

Av C&M - 16 oktober 2009 23:03


//C

Av C&M - 16 oktober 2009 22:39

Fan, mitt öga är rött och gör ont och det är på gränsen till att börja rinna. Jag ser lite suddigt och dubbelt. Hoppas verkligen inte att det är den där jävla iriten. Den är så jobbig. Fortsätter det såhär måste jag spendera dagen på St. Eriks ögonsjukhus i morgon. Jag måste tydligen söka läkarvård varje gång jag misstänker att jag har en Irit. Inge kul =( Hoppas det bara är ett brustet blodkärl... men det gör lite för ont för att det ska vara det...


Äntligen fredag i alla fall. Jag är så trött och blir det nu när vi har jobbat till sju två dagar den här veckan. Förra veckan var det en dag men jag är tröttare än vanligt. Annars får vi väl se vad som händer i helgen. På söndag är det två avsnitt av biggest looser igen. Det tycker jag är roligt att titta på. De är så duktiga som går ner så mycket i vikt.


Just nu är det duellen i Idol, ett nytt tävligsmoment som jag tycker är ganska tråkigt. Måste de hålla på och mjöka ur så mycket ur varje program. Det var bättre förr... 


//C

Av C&M - 14 oktober 2009 22:28

  

Vår dator har börjat stänga av sig när den blir varm. Gillar inte det. Förut har den bara blivit väldigt var och hängt sig lite, men nu stänger den av sig oxå. skulle nog behöva en ny. Vad sägs om den här?

Visst är den fin!?

Men jag tror det blir en ny Acer. Den vi har har varit ganska bra för en billig penning, och den nya jag har sett är fin.


TRÅKIGT!!!! att det inte blir nåt VM. Fan, att lagerbäck avgår är som en epok som går i graven. han har varit förbundskapten i nästan halva mitt liv. Hur ska det här bli? jag minns knappt att när Tommy Svensson var förbundskapten. Vem kommer ta över? Ingen kommer bli som Lagerbäck. Jag hoppas vi kan fortsätta med linjen med att behålla förbundskaptenen längre än många andra gör. Dom pratar om Hasse Backe... jag vet inte jag... är inte han lite för självsäker i hur allt ska göras. Tänk om han tar över och så blir det inte som han har tänkt. Hur hanterar han det? Avgår han då? Jag tror att förundet är fega och tillfrågar Lennartsson, han som är kapten för U21 landslaget. Det var ju därifrån Tommy Söderberg kom... Vi får se. Jag kommer sakna Lagerbäck. I wish you luck on your way!


//C

Av C&M - 13 oktober 2009 23:09

Såg på nyheterna lite snabbt på fyran efter 22. Vi kom rakt in in något reportage om hur svenska fotbollslandslagets VM miss påverkar svensk media och tv4 speciellt. Helt sjukt! vem bryr sig? Sedan när handlade en svenks vm miss om medias ekonomiska förlust? This makes no sense to me! Fotboll är fotboll. Sport är sport. Det borde enbart handla om de sprotsliga förlusterna, inte om hur mycket fyran förlorar på att inte sända sveriges matcher. Att en kanal kan få allting att handla om dem... jag menar, lägg inte mer press på laget vetja... Hörrni grabbar!! om ni missar VM går TV4 i konkurs och dagstidningarna får det jobbigt!! inte för att jag tror spelarna bryr sig om det men va fan! hitta nåt annat att bitcha om!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards