Alla inlägg den 22 maj 2010

Av C&M - 22 maj 2010 12:40

Ligger ute på baksidan i solen och bara njuter. ÄLSKAR värmen och solen. Finns inget som heter "för varmt" för mig. Ju varmare desto bättre. Vet att det finns folk som lider av detta dock, då min farfar hade väldiga problem när hettan var tryckande och syrefattig och då led man med honom. 


Annars en härlig morgon med långsovning, brunch ute i solen och katter som njuter...eller rättare sagt katt....Den fjantige Zlatan (ni ser liknelsen med hans namne va?) blev rädd för nåt och ville in och vägrar gå ut nåt mer. Brutus däremot njuter som husse. Springer runt, ålar sig, jagar och äter gräs som en katt ska göra.


15 september smäller det igen. Leksand mot äckliga Mora. Derby direkt i allsvenskan. Härligt. Men tyvärr så är vi i Kroatien då men det fanns tydligen internet på rummet så kanske kan köpa matchen via nätet då? Heja Leksand!!


C visade mig ett hus på hemnet och önskade inte hon gjort det. Enligt mitt tycke ett perfekt hus. Men kanske lite för avlägset. Känns kanske lite konstigt att flytta igen nu också när vi precis flyttat till den här lägenheten. Men ska inte sticka under stol med att man är lite sugen.


Ha det gott i värmen nu och njut under tiden solen är framme....Speciellt du syster....


//M

Ovido - Quiz & Flashcards