Alla inlägg under augusti 2009

Av C&M - 16 augusti 2009 12:43

Men stackars katt...

Av C&M - 16 augusti 2009 01:10

Jaha, då var semestern slut på öland för den här gången. Tråkigt! Det är så roligt att vara här och träffa familjen. I morgon åker vi hem till Stockholm och stannar där ett par dagar innan det blir vidare färd mot Dalarna. Vi har haft det så bra här nere, fast vädret har väl varit sådär. Bara några få stranddagar.

När man kommer hem sedan blir det så tomt. det är så tråkigt när det är så långt ner hit. Det är så svårt att hinna med något om man åker en fredag och för att sedan åka hem på söndagen. Det blir så väldigt komprimerat då när man ska försöka hinna träffa så många som möjligt. Igår och idag har vi gått igenom lite grejor på vinden hemma hos mamma och jag hittade mina två stora kartonger med barbiedockor. Det vär roligt att gå igenom dem. 38st räknade jag dem till. Vad 17 hade man alla dockorna till? Men jag måste säga att jag var väldigt nöjd över att ha alla när jag var yngre. Jag lekte med dem alla! Jag varnade M om att jag har många Barbiedockor men han trodde inte att jag hade så väldigt mycket grejor. Han blev ändå lite chockad. Men de är så fina!


Ikväll har maria varit här och vi har tittat på gamla kort. Det var jätteroligt att se dem. Shit va små vi var. Det är så konstigt att se såna kort. Man tycker ju inte själv att man har förändrats men korten visar ju att man har det. Jag kommer på mig själv med att tänka, vem var jag då? är jag samma person idag?


Gefle fick med sig en skitpoäng idag. Vilken pissmatch. Det går inte att spela så om man ska vara med i toppen. Jag räknar inte med något guld men om de ska bygga en arena som ska stå klar nästa år skulle det ju vara kul om Kalmar i alla fall fick spela lite europacup spel där. Därför bör de hamna topp tre och då måste de skärpa sig lite.


Nu tittar vi på något upplyftande program om jordbävningar och tsunamis. Kul!! man blir ju lite nervös för att det ska bli fler stora jordbävningar. Jorden förändras ju hela tiden. Läskigt.


//C

Av C&M - 13 augusti 2009 14:27

Regn och tråkigt... vilken semester... Sitter i soffan i pappas lägenhet och glor på tv. Vad ska man göra? Regnet öser ner och semsterdagarna går. Men semestern har ändå gått väldigt sakta. Det är skönt. Känns som att jag inte har varit på jobbet på flera månader. Just på grund av det kommer det väl kännas aningen jobbigt att komma tillbaks efter semestern. Vi har ju lyckats vända på dygnet också, det brukar vara svårt att vända tillbaks det så vi får väl se hur det blir sen när man ska börja kliva upp tidigt igen.


På lördag blir det lite fotboll, då ska Kalmar skicka hem Gefle utan poäng. Det var inte bra att kalmar förlorade mot Halmstad sist. Hade de vunnit hade de varit i ensam serieledning. De måste vinna på lördag för att hänga med i toppen. Det skulel ju vara bra om något av de andra lagen kunde tappa någon poäng också. Men jag är ändå väldigt stolt över Kalmar ff som låg näst sist efter några omgångar. Nu är de i toppen och slåss igen, där de hör hemma. Även om det inte blir något guld i år så gör de det väldigt bra ändå!


//C

Av C&M - 11 augusti 2009 13:55

... när jag längtar efter hösten, mörkret och julen. Är det för tidigt att göra det nu? Jag gillar när det är mörkt ute. Kanske inte att vara ute och gå själv när det är mörkt men att sitta inne och mysa när det är höst och mörkt är så mysigt. Nu vet jag att jag var hopplös i våras och längtade som 17 efter sommaren men det är väl så man är som människa, man längtar efter sånt man inte har just nu.


//C

Av C&M - 9 augusti 2009 22:37

Då har man sett henne, hon som jag tittade på varje dag efter skolan under en lång tid i "In bed with madonna". Jag kan inte säga att jag är jätteimpad av showen. Jag önskar att man hade sett henne när hon gjorde sin blond ambition tour när hon gjorde låtarna som de ska låta, inte som något techno tjafs. Några av hennes nya låtar är bra, och hon gjorde många bra grejer, men vissa saker var bara dåliga. Något jag tyckte var ganska tråkit var under en låt där hon hade med fyra dansare som var utklädda som hon såg ut när hon var yngre, och så spöade hon någon av dem och var allmänt nedvärderande mot de gamla karaktärerna. Nog för att det kommer en och annan bra låt nu så är det ju faktiskt pga av hennes gamla låtar och hennes gamla jag som hon är känd. Hon skulle aldrig bli lika känd som hon är idag och den musik hon gör idag. Men självklart är jag överlyckling över att ha sett henne men gör hon en turné till hoppas jag verkligen att hon gör låtarna lite bättre! Kanske som i filmen nedan där hon har en superfin outfit...


Det var skitkul att vara hos Mia och Martin i helgen och träffa dem. Tack så mycket för att vi fick bo hos er och vi bjuder gärna tillbaks om ni vill åka till stockholm! I lördags på dagen åkte vi ut till några klippor utanför göteborg och låg och stekte. Fråga mig inte var för jag har ingen aning om var vi va. Dock har vi bränt oss lite =P. vi får nog ta det lite lugnt med solen nu.


//C

Av C&M - 5 augusti 2009 01:34

Det kommer alltid, förr eller senare, när vi har semester eller är lediga några dagar. Ibland räcker det med att det är helg så har man ju vänt på dygnet. Nu är klockan halv två och vi är vakna, knappt trötta men jag tänker försöka sova ändå. Imorgon ska det ju bli kanonväder, då kan man ju inte sova bort halva dagen. Det blir stranden i morgon!


Igår fick vi besök av kompisar från dalarna. Det var trevligt. De låg över hos oss tills idag och vi har spelat en runda golf. Gick inge vidare för mig.... De har begett sig vidare upp mot böda sand för att tälta några dagar. Till helgen åker vi till Göteborg och ska kolla på Madonna. Det ska bli häftigt att se någon som man har varit så förtjust i under så många år. Nu har hon dock tappat lite och jag tycker det mesta hon har gjort de senaste åren har varit ganska tafatt och meningslöst men ändå ska det bli skitkul att se henne. Mina favoritalbum är True Blue och Ray of Light. Hon gjorde en stark come back där i slutet av 90-talet och Ray of Light är en skitbra skiva. Mina två favoritlåtar är dock från Like a prayer, vilket kanske är lite konstigt i och med att favvo albumet är True Blue. Cherish är en otroligt härlig sång och så den här nedan är underbar.

//C

Av C&M - 4 augusti 2009 01:51

Sådär, nu är bröllopet över. Det känns lite tomt, det är något som man har gått och väntat på länge, det är ju inte varje dag som de gifter sig och som det är ett bröllop som man är väldigt involverad i. Det var så vackert och så väldigt lyckat bröllop. Fint väder och mycket trevligt folk och god mat och supernice allt ihop! Och shiiiiit va fina de var. Jag blir så blödig och börjar nästan lipa när jag tänker på det. Omgivningen var helt magnifik och tältet där vi åt maten och hade festen låg precis vid vattnet. Det blir inte mycket bättre.


Nu känns det lite som att sommaren är slut. Det var ju bröllopet som var det stora den här sommaren, och nu har det varit och vi är inne i augusti nu. Det går så jäkla fort.


Grattis Mia och David, hoppas bröllopsresan är kanon!


//C

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards