Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av C&M - 29 augusti 2009 00:43

Det har varit lite jobbigt den här veckan. Veckan efter semester och det har varit lite kaosartat med datastopp och väldigt arga kunder. Därför är det grymt skönt med helg och nästa vecka är vi full styrka på kundtjänst. Det har varit lite tomt på jobbet under semestern. Det är annars alltid ganska stojit och trevlig stämning, men under semestern är ju inte alla där så det blev så väldigt tomt. När hälften av personalen har semester blir det ju så. På måndag ska dock alla vara tillbaks om jag förstår det rätt. Kul!!


Nu är det dock helg. I morgon ska vi byta förråd. Vi hyr ett Shurguard varmförråd som är 0.75x1 meter. Nu ska vi dock få ett kallförråd som är lite större och billigare. Så det blir att flytta över lite grejor, men det går nog fort. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Kanske åka och hälsa på i sjöstan...


Det är en sån där månad nu när jag måste köpa flera nya grejor. Ny mascara, ny ansiktscreme och tvätt. Ny hudcreme och handcreme också... Fan, det blir dyrt, särskilt när man har hittat produkter som man gillar som inte direkt är de billigaste... Vi får se, det blir kanske lite shopping i morgon =)


//C

Ovido - Quiz & Flashcards