Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av C&M - 18 augusti 2009 23:53

Nu sitter vi i Dalarna och jäser. Vi har glott på friidrott och käkat onyttig mat. Gav oss iväg mitt på dagen och hoppades på en trevlig tur upp men Brutus hade en annan åsikt. När Zlatan för en gång skull låg snällt i sin bur och sov så skulle Brutus vara skitdryg. Han jamade, gick runt i buren och krafsade som en idiot. Han som alltid brukar vara så snäll. Nu var han inte alls snäll. Varför kan de inte vara snälla båda två? Han har även en förkärlek för att ligga på toaletten och att sitta och titta på ryggen på toastolen när man har spolat... han är lite underlig. Nu är katterna hos Mickes pappa. Han är så snäll som tar hand om dem när vi kommer upp längre perioder.



Här är en bild från när vi var på väg tillbaks från Göteborg och stannade vid varbergs fästning. Folk säger att mina solglasögon är lite för stora.... kan jag inte hålla med om....  

 


Snart sovdax. ska inte bli så dumt eftersom de var igång med markarbete utanför vårt fönster ganska tidigt i morse. Skönt att inte vara där nu på några dagar.


//C


Ovido - Quiz & Flashcards