Alla inlägg under augusti 2009

Av C&M - 24 augusti 2009 20:19

Gud så skönt. Ganska stressigt och mycket att göra. Vi ligger ganska mycket efter nu efter semestern. Det är fortfarande två som är på semester så vi är bara två st på kundtjänst, men det får gå som det går. Finns inte så mycket annat att göra än att jobba så fort man kan.


Jag läste just om den sydafrikanska löparen Caster Semenya (stavas det så) och om att hon har höga värden av testosteron i sig, lite mystiskt. Det som är värre är dock att en föredetta östtysk tränare är ansvarig för det sydafrikanska landslaget nu. En föredetta adept till honom tog så mycket testosteron och dopade sig så mycket att hon var tvungen att byta kön till man... shit... är det sant så är det ju hemskt. Man kan ju inte hjälpa att tycka att hon ser lite manlig ut, Caster alltså, men så länge ingen bevisar motsatsen så är hon ju tjej. 


//C

Av C&M - 23 augusti 2009 18:01

Då var det dags igen. Fyra härlig veckor är slut och nu ska man in i jobbfasen igen. Men bara i några veckor, sen är det Grekland som hägrar. Nu är  vi hemma igen efter att ha varit i dalarna och det känns väl bra, men att vara hemma är lika med att nu är det dags i att börja jobba. Jag hoppas och ber om att kunderna är snälla i morgon så man inte får en väldigt jobbig start efter semestern. När jag lämnade jobbet inför semestern var det smått kaos och massa folk som ringde och massor att göra. Jag är rädd för att det fortfarande är det. Därför känns det lite småjobbigt och nervöst. Ska bli skönt att få den första dagen avklarad.


Sista dagen med friidrott =( vill ha mer... Det är så roligt. Tyvärr får man väl vänta tills nästa år för ett mästerskap och hålla tillgodo med de galor som är kvar. Hooker gjorde det häftigt i går när han gjorde två hopp och vann stavfinalen. Tog 5.90 i första hoppet. Vilken kille.


//C

Av C&M - 20 augusti 2009 23:46

Sista veckosemesterdagen imorgon... känns sådär... Kommer bli jättekonstigt att vakna själv på morgonen och inte träffa M på jättemånga timmar. Vi har ju inte varit ifrån varann många timmar de senaste veckorna. Jobba 8.30-17 kommer också vara konstigt. Inte vara hemma och ta det lugnt och inte kunna titta på några såna där givande eftermiddagsprogram... lite tråkigt!


Det var fördelen med att arbeta oregelbundna tider förut. Man kunde vara ledig veckodagar och på mornar och så. Nu är man aldrig ledig så. Dock är det ju superskönt att alltid vara ledig på helgerna!!


//C

Av C&M - 20 augusti 2009 22:36

Trots att vi bodde här i Dalarna i flera år tillsammans har vi aldrig åkt siljan runt någon gång. Jag var uppe vid Nusnäs och de där ställena när jag var liten men sedan dess har jag inte sett det men idag har vi gjort det. Vi åkte upp till Leksand, vidare genom Rättivk upp till Nusnäs och sedan Mora. Efter det vände vi och åkte andra sidan ner. Där finns inga direkta orter att nämna... Ganska trevlig har vi haft.


Micke och Robert utanför nån dalahästtillverkare. Jag trodde bara det var ett ställe som gjorde dem. Jag hade fel. Det tod några utlänska turister vid de där stora dalahästarna som man kan sitta på, därför finns de inte med på någon bild. Annars hade jag nog suttit på en. 


 

I fäders spår för framtids segrar. Lite dåligt med snö tycker jag.


På vägen tillbaks hamnade vi på en grymt lång väg...

 



Nu sitter vi och käkar lite varma mackor. Salladen på Donken i Mora höll en inte mätt länge...


//C

Av C&M - 19 augusti 2009 22:00

Har varit runt lite idag och det sätter sig i huvudet och jag är ganska trött. Har lite ont i ryggen också. Den blir värre och värre och jag blir lite orolig för att den ska klappa ihop. Måste göra något åt den, vet inte vad bara. Jag svankar och kutar ryggen men när jag försöker sitta rakt gör det så ont i svanken... lite jobbigt :(


//C

Av C&M - 18 augusti 2009 23:53

Nu sitter vi i Dalarna och jäser. Vi har glott på friidrott och käkat onyttig mat. Gav oss iväg mitt på dagen och hoppades på en trevlig tur upp men Brutus hade en annan åsikt. När Zlatan för en gång skull låg snällt i sin bur och sov så skulle Brutus vara skitdryg. Han jamade, gick runt i buren och krafsade som en idiot. Han som alltid brukar vara så snäll. Nu var han inte alls snäll. Varför kan de inte vara snälla båda två? Han har även en förkärlek för att ligga på toaletten och att sitta och titta på ryggen på toastolen när man har spolat... han är lite underlig. Nu är katterna hos Mickes pappa. Han är så snäll som tar hand om dem när vi kommer upp längre perioder.



Här är en bild från när vi var på väg tillbaks från Göteborg och stannade vid varbergs fästning. Folk säger att mina solglasögon är lite för stora.... kan jag inte hålla med om....  

 


Snart sovdax. ska inte bli så dumt eftersom de var igång med markarbete utanför vårt fönster ganska tidigt i morse. Skönt att inte vara där nu på några dagar.


//C


Av C&M - 17 augusti 2009 21:06

Första dagen på sista semesterveckan avklarad. Vi har tagit det lugnt. Åkte in och träffade Mia på stan och fikade på NK. Det blev en mycket mumsig Caesarsallad för mig. Kan rekommenderas. De hade rea på skor på NK... rea där är ungefär ordinare pris på plus lite till i vanliga skoaffärer där jag brukar handla i vanliga fall. Såg ett par D&G skor som hade 10cm klack... jag fattar inte hur folk kan gå i såna... de var väldigt fina men shit... de klackarna till det priset....nä jag tror inte det.


Efter besöket inne i stan var vi runt lite på Barkarby outlet och sedan begav vi oss till coop för att handla lite tacostillbehör.  Vi har precis ätit så nu är jag störtmätt. Vi kollar på friidrott och ni ska det även vikas tvätt. Tråkigt att vara hemma. Allt blir så normalt då... 


Imorgon bär det av upp till dalarna. Ska träffa Mickes familj och ta det lugnt där uppe också. Ska bli kul att träffa dem och se hur mycke lille killen har växt. Det var ju inte så länge sen sist men ändå...


Isenbaeva rev ut sig utan att klara någon höjd i stavhoppet och det  var väl en liten skräll. Stackarn, men kul för sporten att någon annan får vinna någon gång. De får väl glädjas nu för hon lär väl komma tillbaks och vinna EM nästa år och VM och OS efter det... om nu inte den här nya amerikanskan, vad hon nu heter, som har hoppat 4.92 i år kan hota henne. Hon är dock skadad nu men vi får väl se framöver.


//C

Av C&M - 16 augusti 2009 22:33

Det var väl inte så roligt... Jag hade gärna stannat nere på Öland längre. Ibland är jag lite sugen på att flytta ner dit men vad 17 skulle man arbeta med där? för Micke som snickare finns det två lediga arbeten i Kalmar, inom mitt område finns det inte heller något som lockar. Totalt finns det 87 lediga jobb i Kalmar kommun och det är mest telefonförsäljare de söker och det är väl inte vad jag är sugen på. Nä, man blir nog kvar här ett tag, men en liten stuga på Öland skulle ju inte vara helt fel ändå...


Så slog han till då, Usain Bolt. Skapligt världsrekord! Det va rju inte så länge sedan rekordet var 9.85, nu har han vänt på det till 9.58 Men man kan ju inte hjälpa att tycka lite synd om Tyson Gay. Killen springer 9.71 och är ändå inte i närheten av guldet. 


Snart dags för Storm chasers. Det är riktiga idioter som jagar tornados... Kolla på det! skitkul!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards