Alla inlägg under juni 2010

Av C&M - 11 juni 2010 21:51

29 arbetsdagar till semestern...  


//C

Av C&M - 11 juni 2010 21:43

Är det inte lite intressant hur moln funkar. Man kan ligga och titta på ett moln som står helt stilla i luften men det bara växer och förändras. Men det rör sig inte.

    

Dom här bilderna tog jag i söndags. Det är samma moln på samma ställe men det har förändrats. Otroligt tycker jag. Fast det kanske bara säger nåt om mig. Fasen vilket intressant liv jag har just nu. Det är ju så man dör hur jäkla tråkigt det är och faktiskt nästan outhärdligt. Dessutom har jag fått ont i höften. Vad är det för fel kan man fråga sig. Börjar väl bli gammal. Fyller 30 och måste operera höften...


//C

Av C&M - 9 juni 2010 20:10

Ingenting kan trigga mig som andra bilister. Varför är det så? Jag kan bli helt galen på folk som beter sig som idioter. Varför måste nån köra i 90 på 50-väg? Varför måste nån köra 60 på 30-väg. Vad är det som gör att människor inte kan hålla hastigheten skapligt? Jag vet, jag är ingen ängel men jag kör inte så jäkla fort som jag ser andra göra. Å så blinkers... som jag har klagat tidigare... varför är det så svårt. Visst, alla kan glömma men fan... alla glömmer inte samtidigt. Är det så jävla svårt att lära sig. Och alla ni som inte fattar hur en rondell funkar, kolla med vägverket eller närmaste körskola, de kan hjälpa er.


Var tog solen vägen? det har varit så fint väder länge nu, men idag är det grått och trist. Kallt också. Men katterna vill gå ut ändå, vilket gör att jag måste lämna altandörren lite öppen och fasen va kallt det blir om fossingarna.


Idag är jag jätteglad för en gammal kompis som har fött en liten pojke. Det är så roligt. Trots att man inte har så väldigt mycket kontakt med vänner som går långt tillbaks så är det så kul när nåt sånt händer.


Nu kom det nån och knacka på dörren. De sålde fisk och lite grillgrejer. JAg tycker det är så smidigt när de kommer och säljer sånt vid dörren. Me like! Köper lite grillkött och fisk!


//C

Av C&M - 7 juni 2010 22:33

Vilken jäkla härlig kommentar i ett inslag på ABC. Den andas framtidstro och optimism. Jag skrattade gott åt den, men det är ju sant. Det firas, hojtas, hoppas och stojas på alla stockholms gator. De orsakar trafikkaos och förseningar utan dess like bara för att fira att var trejde ska ut i arbetslöshet....



//C

Av C&M - 7 juni 2010 19:57

Kalmar FF;s nya arena har fått sitt namn. Flipp eller flopp? Fågel eller fisk?


Hur som helst så kommer många ha en gås, eller var det kyckling, oplockad med Kalmar FF i nya arenan.


Det kacklas en hel del på Kalmar stad om det idag tror jag.....


//M

Av C&M - 7 juni 2010 19:35

Idag fyller min pappa år och skickar honom de varmaste gratulationer.  Bästa pappan som finns. Kram på dig.

Kommer fira honom nästa helg då vi åker upp till dalarna.



Idag skulle även min underbara Mormor Greta fyllt 86 år och saknar henne så mycket. Skulle ju ha ringt två grattis-samtal idag men blev bara ett. Det kändes konstigt.

Men bredvid min säng så sitter den svarta panda-nallebjörn som mormor alltid har haft och den påminner mig om henne varje kväll och hur glad jag är att få haft henne som mormor.


Titta in på min systers blogg för att se ett underbart kort på henne som jag tog för mindre än ett år sedan. Hon lever vidare i oss alla som älskade henne så mycket.


//M

Av C&M - 6 juni 2010 20:03

Vad är det för fel? Varför går helgerna så fort? Två vardagar går aldrig lika fort som en lördag och söndag. Jag vill ha mer helg! Detta har jag poängterat förut, varför har vi utvecklat vårt samhälle på ett sätt som gör att vi ska arbeta 5 dagar och vara lediga 2? Jag är helt för att införa 4 dagarsvecka. Skulle kunna gå med på lite sänkt lön för det också.


Helgen har varit lugn och skön. Vi var och tittade på lite bilar igår, var en sväng in och tittade på de halvt galna människorna som sprang maraton, kikade in i skattkammaren i slottet (som för övrig inte var värt 100kr) och grillade med M&D på kvällen. Det där med bil, det är knepigt. Vår är 5 år gammal nu, och har gått en bit. Ska man byta till en lite nyare? I så fall är det nog bäst att sälja på blocket eller nåt för säljaren som vi pratade med försökte blåsa oss och ville inte ge oss mycket alls för vår bil, men om man kikar på annonser på nätet så kan man sälja den för mycket mer så. Jag skulle gärna ha en bil som gått mycket kortare än vår.


Mina tankar just nu går till min kollega och hans tjej som går igenom något jättehemskt. Jag vet inte riktigt vad man ska säga i ett sånt läge. Det är nåt man inte önskar att någon ska behöva gå igenom.


//C

Av C&M - 5 juni 2010 11:14

Kanske skrev lite luddigt i förra inlägget, men har inte fått ett nytt jobb utan bara bytt arbetsplats till Bromma.


Och sen, syster, är Adgar Barsom en fotbollsspelare som jag tycker är bland de bättre i Sverige. Inte riktigt landslagsklass men nästan.


Klart att min systerson tycker Zlatan är bäst men han var å andra sidan inte född då Mackan Allbäck utförde stordåd i landslaget. Men om man tänker på det så hade inte systerson V haft en aning om vem Zlatan varit heller om inte en liten skitunge från skåne fått göra en låt om honom.


Vad skönt det är att sova. Jag lägger mig alldeles  för sent under veckorna och går upp halv sex verje morgon så när helgen kommer så vet min kropp av det och tar tillfället i akt och verkligen sover.


Dags att göra nåt av denna soliga lördag nu. Kanske in och titta på idioter som frivilligt springer 4,2 mil i stockholms innerstad. Dumt då kommunikationerna är så bra därinne med bussar och tunnelbana. Använd dom istället för att springa!


//M

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards