Alla inlägg den 5 april 2009

Av C&M - 5 april 2009 22:00

Titta 2 minuter in i filmen. Betongbilen försvinner!!! Så jäkla roligt!

Av C&M - 5 april 2009 19:05

...i änglar och demoner i helgen. Tror jag ska hinna sätta mig och läsa en stund nu när steken är i ugnen. Nu är jag dock väldigt hungrig och vet inte riktgit vad jag ska äta. Om jag ska äta. Min viktminskning har verkligen tagit stopp. Det händer inget nu. Vi som har levt så nyttigt och bra i två veckor nu, och tränat har jag gjort tre dagar i veckan. Ändå så står det still på vågen. Till och med några hekton mer än förra veckan. Det är riktigt deprimerande nu, jag gör ju allt jag kan men det är som om det inte ska gå att gå ner mer nu. Jag hoppas verkligen att det är muskler som har bytt ut nåt kilo fett. Eller så är det nåt annat. Funderar på om det kan vara att vi äter vit fiberpasta, och vitt ris och inte fullkorn. Så det får vi ändra på och se om det blir bättre. Dessutom äter jag macka och yoghurt på morgonen, ska testa havregrynsgröt och knäckemacka nu istället. Men då måste jag kliva upp tidigare, det är inte kul.


Helgen har varit skön. Igår blev det shopping och strosande på Barkarby Outlet. Sedan städade jag och M bytte däck på bilen. På kvällen åkte vi in till stan och käkade på Vapiano, italienskt, mmmm va gott det var. Roligt koncept, och det luktade Italien.


Nu börjar jag känna att det börjar lukta gott från steken i ugnen. Jag gör en stek i lergryta med morötter, pasternacka, lök, vitlök och steken är en nötstek av nåt slag. Kryddor är kryddpeppar, lagerblad och nejlika. Lite olivolja och lite flädersaft ligger på botten. Hoppas det blir gott! Det luktar skitgott i alla fall.


Idag köpte jag mig ett par riktiga löparskor. Hoppas jag inte får så ont på sidan av foten nu. Mina gamla skor var ju inte så bra gåskor.


Nu ska jag läsa.


//C

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards