Alla inlägg den 26 mars 2010

Av C&M - 26 mars 2010 22:16

Dagens fråga; Hur kan Peter Mellqvist, ordförande i AIK, dagen efter en så pass stor skandal stå och säga i sportnytt: "Vi har Sveriges bästa fans"....?????


Snacka om att vara hjärntvättad och med sån mentalitet inom föreningen är det inte konstigt att AIK fortsätter ha problem. Så länge AIK som förening inte totalfördömer och rensar upp i supporterleden så kommer deras problem kvarstå. När ordföranden står och kläcker en sån groda i TV så ger det inte precis signalen att "Nu ska vi ta tag i det här och stävja det här". Det enda han är bekymrad över är de eventuella böterna som väntar. Vilket dom oxå ska ha.


Nu har ju AIK en mycket ansträngd ekonomi och är ett hårt slag mot dom om de får böter. Men å andra sidan...What goes around, comes around....Om de för flera år sen tagit tag i huliganproblemen så hade fler gått på deras matcher och då fått mer intäkter och kan med dom skapa ett bättre lag och därmed gett enbart glada supportrar. Men nu hamnar dom i en ond cirkel.


Lite konstigt är det då att inga Leksands-fans går bärsärk. För gissa vad många arga och besvikna Leksands-fans det funnits de senaste åren, även undertecknad hör till den skaran, och om man följt vissa AIK-fans modell så hade ju det varit skandaler var och varannan match och Ejendals hade stått tom varje hemmamatch. Men vi Leksingar är ett prövat folk...eller oxå är vi bara dumma som aldrig ger upp...eller oxå älskar vi Leksand och sviker aldrig (kan avslöja att det sista alternativet är det rätta)


Imorgon hoppas jag dock på en härlig match, utan skandaler, och en rått-kross utan dess like....eller tre poäng är ett måste för att vara med i kampen om en elitserieplats på allvar.


Och syster, håller med dig. Kram.


//M

Av C&M - 26 mars 2010 22:02


Timråspelaren Sebastian Erixon tacklades mycket fult av Martin Thörnberg (som för övrigt inte är nån större favvo hos mig och det är inte första gången han spelar så fult) i matchen mellan Timrå och HV ikväll. Erixon är på sjukhus och kan enligt sportnytt röra på huvudet. Grattis! Det där borde Thörnberg ha fått matchstraff för men fick ingen påföljd alls. Var var domarna undrar jag? Vad håller de på med? Men det är klart, Per Claesson kan man alltid lita på. Sämre domare tror jag man får leta efter. Jag har svurigt högt åt många domare, men den idioten tar faktiskt priset. Fy fan säger jag! Samtidigt pågår matchen mellan Linköping och Frölunda, där får Ville Mäntymaa en smäll mot ansiktet av Mikael Håkanson och Håkansson får matchstraff. Det var väl att ta i en del, ganska mycket skulle jag säga. Men du kan ju alltid lita på att Christer Lärking gör en bra domarinsats... eller inte... Bör inte domarna jobba på att bli lite mer konsekventa och döma mer likt varandra. Det funkar ju inte med domare som har helt olika nivåer på matcherna... Fast Per Claesson, han håller alltid samma nivå. Den lägsta!

//C



Ovido - Quiz & Flashcards