Alla inlägg den 21 mars 2010

Av C&M - 21 mars 2010 22:40

Varit uppe i dalarna i helgen och hälsat på  släkt och tittat på skidor. Skidorna tror jag C skriver om mer senare. Jag håller mig till att tacka för en trevlig helg med mycket lek med lilla V. Min systerson V är en underbar kille med så många påhitt och ideér. Full med skratt och alltid beredd med en kram eller puss. Gullig trots den stora, enormt stora, oviljan att lägga sig i lördagskväll, men det berodde nog mest på att "Mobro och Issi" var på besök och att då ska det lekas och inte sovas.


Tack allihop för en underbar helg.


Vad är det med folk som ska köra i vänsterfilen på motorvägar, t.ex E18 mellan Enköping och Stockholm, och kör i 80-90 km/h??? Spelar ingen roll om det går 70 km/h i högerfilen så får man f-n flytta på sig när det kommer någon som vill och klarar av att köra på angiven hastighet, dvs 110 km/h!! Blir så trött! En ny trafikregel bör vara att man inte får köra mindre än 105 km/h i vänsterfilen där det är 110 km/h. Eller mindre än 115 km/h på 120-väg osv. Inför lägsta tillåtna hastighet nu!


En snabb rad om Leksand; Blir så trött. Har faktiskt inga höga förhoppningar inför årets kvalserie. Med en så pass svag allsvenska (ja, de vann hela serien men ser man till facit så vann LIF aldrig mot AIK, Växjö och Almtuna på bortaplan) i ryggen så är nog chansen väldigt liten med avancemang i år. För om vi ska gå upp krävs minst vinst på bortaplan mot två av de tre allsvenska lagen och oavgjort mot de två elitserielagen. Och sen såklart vinst i alla hemmamatcher. Som det ser ut nu så måste vi slå AIK borta och det har inte hänt på många år.


Jag hoppas, hoppas att jag har fel men det känns inte positivt just nu.


Stå ut med mig i två veckor nu C, för trots att jag sagt att jag inte ska ta kvalserien så hårt så vet du, likväl som jag, att jag kommer bry mig och lida oerhört  


Blev många rader om LIF till slut. Ändå. Typiskt.


//M

Ovido - Quiz & Flashcards