Alla inlägg den 13 mars 2010

Av C&M - 13 mars 2010 21:53

Sådär ja...Då slipper vi se Sverige i stora finalen för den klarar inte ens semifinalen....Bra svenska folket...Totalt fel låt som vann....//M

Av C&M - 13 mars 2010 21:05

Jag har ju tidigare sagt att jag inte tycker melodifestivalen är så bra i år och det står jag fast vid. En del låtar hör inte hemma i årets festival, men jag har några favvisar i alla fall. Jag gillar Salem al Fakir, Anna Bergendahl och sen har jag en soft eye för Ola... Salem gillar jag sarkt just nu. Oerhört bra text. Lyfter upp mig nu.


På tal om melodifestival, för några somrar sedan när M jobbade på Öland på sommaren och jag pluggade stod vi i kön till BEMs gatukök i Borgholm, och några onyktra killar bakom oss började ropa och prata med M. "Men det är ju han ju, han som sjunger... men det är ju du ju.... Peter Jöback! Sjung nåt då!!" Det var bland det roligaste jag varit med om. Min Jöback!



//C

Av C&M - 13 mars 2010 17:53

Jaha, det var den seriepremiären. Vad ska man säga? Kalmar var det klart överlägsna laget, med spelidé, målchanser och spel. Vad hade IFK? Glenn hysén, nej just det... nån annan Hysén. Minns inte vad han heter. Kalmar förde matchen, hade den där de ville och spelade bra fotboll på den urusla planen, ett ribbskott och sen en straff. Tre stora fel av domarna gjorde att matchen gick till IFK.

1, vid straffen gick Christensen för tidigt, långt för tidigt. Där ska domarna reagera och låta straffen gå om.

2, 0-1 målet kom efter något som skulle varit frispark till Kalmar. Emin Nouri var på väg in i göteborgs straffområde när han blev fälld, ett klockrent krokben men ingen frispark och Göteborg vände när de tog bollen oschysst. Friläge och ett noll.

3, 0-2 målet föregicks av en helt felaktig frispark till Göteborg. Kalmarspelaren och Göteborgsspelaren gick axel mot axel och Kalmarspelaren tog bollen. Domaren blåser frispark och det blir mål i den efterföljande sekvensen.


Göteborg spelar bara på sitt försvar. Stänger totalt på sin planhalva och skiter i att anfalla. Och folk säger att Kalmar spelar tråkig fotboll. Kolla på IFK GÖTEBORG då!!!! Fy fan, tråkigare fotboll får man väl leta efter. Jag är inte orolig dock, jag tror att det kommer gå kanonbra ändå för Kalmar men det är såklart jobbigt med ett sånt här resultat i första matchen. Förra säsongen inleddes ju med några dåliga resultat men det gick ju ganska bra tillslut ändå.


I övrigt är det väl lite kämpigt just nu.


//C

Ovido - Quiz & Flashcards