Alla inlägg under september 2009

Av C&M - 10 september 2009 20:30

Det blir alltid bättre framåt natten... eller helgen ska man kanske säga. De dystra tankarna har skingrats ganska mycket och jag känner mig lite piggare och gladare. Det är ganska trevligt.


//C

Av C&M - 8 september 2009 21:22

Livet är väl i allmänhet lite jobbigt nu... Det är knappt så jag orkar tänka på imorgon. Ska det verkligen vara såhär? Jag vill ju bara må bra. Men det gör jag inte just nu. Trycker i mig massa godis för att det känns bättre just då. Det är väl så såna som jag reagerar på deppiga perioder. Vi äter och går upp i vikt. Efter jobbet idag åkte jag in på Willys och köpte en påse risen... det är karaktär... Va fan ska man göra då? M är skitduktig och har varit och tränat hårt både igår och idag. Jag var på gymet i en halvtimme i går och inget idag för att jag jobbade över till 18 och orkade inte efteråt... Måste dit i morgon.

Ja, ja... ska väl inte säga att allt är kasst. Men vissa element i livet är inte så kul. Vad ska man göra åt det?

//C

Av C&M - 8 september 2009 19:12

Nu har de ändrat bloggagratis... det var jag inte beredd på. Men det var väl roligt. lite roliga grejer typOskyldig och Guld i mun.

Idag blev det att jobba över. Jag hade tänkt träna igen men jag hade för mycket att göra på jobbet. Det är så jäkla mycket att göra just nu. Lite jobbigt är det för jag känner mig inte på topp just nu. Kroppen och huvudet är segt och mitt humör är inte det bästa. Hoppas det vänder någon gång Skrikandes. Ikväll är det premiär på IDOL!!! vad roligt det ska bli... I love de första programmen med alla som gör bort sig. Imorgon är onsdag... lillördag... snart helg!


//C

Av C&M - 7 september 2009 21:11

Äntligen är måndagen över. Imorgon väntar veckans värsta dag, tisdag. Långt till helgen och det har precis varit helg. Fy... helt meningslös dag. Idag har vi varit och tränat men det gick sådär. Min arm hämmar mig. Jag kan inte ha någon direkt armföringn är jag går och joggar för jag kan inte föra armen bakåt och jag kan inte ta i med högerarmen... lite drygt. Just nu längtar jag hit!


//C

Av C&M - 6 september 2009 21:53

Jag hittade bara en liten bild på hur rummet såg ut innan nya tvbänken. Den syns lite bakom M när han sätter upp jalusierna (eller vad det nu heter...)

Lite snyggare nu, både inomhus och utomhus... 


//C

Av C&M - 6 september 2009 20:52

Fan va otrolligt dryyyyygt. Jag hade precis skrivit en massa som försvann när jag råkade trycka ctrl+R istället för ctrl +t.... ÅÅÅÅÅÅ, nu måste jag skriva om det...


Efter att ha tröttnat ivinnerligt på vår förra tvbänk har vi i helgen köpt en ny. Vi passade också på att köpa nya gardiner på Jysk... Ett råd och mental note till mig själv, köp inte gardiner på jysk. De var helt sneda.

 

På tv var nån film som hette "mitt liv som idiot" tror jag. den verkade smårolig och man ska kanske se hela nångång.


Annars har helgen varit lugn. Jag var hemma i fredags med feber och allmänt nersatt kroppsfunktion. Helt slut var jag. Det känns väl bättre nu men kroppen känns fortfarande slö och trött. Vet inte riktigt vad det är med mig. Vi hade kick off med jobbet i onsdags och vi fick träna självförsvar. Det var kul, men jag gjorde illa mig i armen, skulle tro att det är ett muskelfäste uppe vid axeln som har fått sig en smäll. Det gör ont när jag lyfter, bär och försöker stödja mig på armen. Inte så kul. 


Nu när jag sitter här ser jag hur konstigt bordet ser ut till tvbänken. Måste nog skaffa ett nytt, lite mindre bord. Dessutom är ju tv:n så jäkla liten... ny sån också kanske???

 

Täcket i soffan är fortfarande kvar i den. Jag sitter i soffan och myser =)


//C

Av C&M - 6 september 2009 00:19

fy fan va härlligt! Där sitter man, deppig och jävlig och tänker good bye sydafrika... och vad händer? i sista minuten eller till och med sekunden? Zlatan gör mål! Det var han så värd. För första gången på många landskamper såg vi en Zlatan som verkligen försökte. Han kämpade, sprang och tog avslut. Hur ofta gör han det i landslaget? Det var en härlig match. Svenskarna öppnade offensivt och höll uppe ett högt tempo hela matchen igenom. Dock vet jag inte om man ska kalla det oskärpa eller otur men bollarna ville inte in hur mycket de än försökte. Ungern hade en riktig chans de första 80 minuterna. Sen kom den. Den där billiga, usla, tråkiga straffsituationen. Visst, Elm gick kanske in lite för hårt men Ungraren stod ju utan balans och såg ut som han skulle ramla ändå. Det var inte heller en farlig situation så det kändes väldig billigt. Dessutom var ju Isaksson så nära att ta den. Hade han inte tagit ett steg ut innan han slängde sig hade den inte gått in. Killen är ju två meter lång. Om han lägger sig raklång så täcker han marken hela vägen åt det hållet. Men sen kliver han fram! Zlatan, Zlatan! He stepped up! han gjorde nåt jag inte har sett sen förra matcen mot ungern nere i Budapest. Han höll i ända in i kaklet. han gav inte upp. Så härligt att se. Nu börjar man nästan hoppas på VM.


Tack Danmark och Portugal för det oavgjorda resultatet! Den sover vi på...


//C

Ovido - Quiz & Flashcards