Alla inlägg den 3 juli 2010

Av C&M - 3 juli 2010 17:41

Messi måste vara världens mest överskattade spelare med Ronaldo som god tvåa.

Den lilla smurfen från argentina får bollen och springer jättefort med den i tio-femton meter och blir sen av med den när någon sätter fram benet. Hur kan han anses som världens bästa? Titta istället på Özil, Robben eller Kyut. Dom gör nåt av bollen och hjälper sina lag.


I övrigt så kliver Neuer fram som VM;s bäste målvakt hittills. Två insläppta i VM så långt är imponerande. Hade Sydafrikas Khune som favorit tidigare efter några monsterräddningar men han gjorde nån tavla som sänkte det betyget. Casillas har spelat upp sig men har lite kvar att bevisa än.


Sen trodde man ju att Italien hade de mest lättfotade spelarna men vet inte om Portugal och framför allt Argentina är de som ramlat lättast detta VM. Och värst av dom alla; Heinze. Vilken fjant. Kan i ena sekunden sparka ner nån brutalt för att i nästa sekund rulla tio meter genom gräset när nån tagit bollen korrekt av honom och sen gnälla på domaren hur han kunde missa att nån ville sparka benet av honom.


Känns som det blir en heleuropeisk final i år. Holland ska slå Uruguay i den semifinalen samtidigt som Spanien bör slå Paraguay i sin kvartsfinal. Och sen blir det väldigt jämnt i semifinalen mellan Spanien och Tyskland. Vinnaren där vinner VM. Borde varit finalen.


I övrigt älskar jag sommaren och värmen!! Vill ha det så här jämt! Året om! Aldrig under 25 grader i skuggan. Underbart.


//M

Av C&M - 3 juli 2010 14:34

Måste bara testa om jag kan få det här att funka.

 
Av C&M - 3 juli 2010 14:34

det funkade att smsblogga. coolt...


//c

Av C&M - 3 juli 2010 12:22

Lasse Granqvist har gjort det igen...Lyssna och njut. Så ska en engagerad kommentator låta och inte som idioten Perlskog.


//M

Ovido - Quiz & Flashcards