Alla inlägg den 6 januari 2011

Av C&M - 6 januari 2011 21:57

Idag var vi på Leos lekland med min syster och hennes pojke Tim. Fy fasen va det är roligt att springa runt i labyrinter och rör och åka rutchkana och simma runt i bollhav. Det är förjäkligt att man skulle ses som en mindre idiot om man gick in på ett sånt ställe utan ett barn. Man får väl inte gå in om man inte har ett barn med. Men seriöst, jag kan ju inte vara den enda som tycker sånt där är kul. Borde det därför inte finnas ett lekland för vuxna? Det är ju jättebra träning, springa, springa uppför, springa nerför, klättra, hoppa, åka nerför och rulla runt bland bollar. nån som är med på att starta ett lekland för vuxna i stockholmsområdet??


//C

Av C&M - 6 januari 2011 00:21

Nu är vi i Kalmar en snabbis för att hämta bilen. De här 50 milen är inte kul att åka för ofta fram och tillbaks. Självklart är det jättekul att träffa familjen men det är långt att sitta och åka tre gånger fram och tillbaks på 3 veckor. Det skulle väl va en sak om man åkte tåg eller buss, eller kanske till och med flög, men med bilen blir man så låst. Man kan inte göra nåt annat än att sitta och titta rakt fram.


Nu är förhoppningsvis bilen lagad. Stolpskotten vi hade blien på service hos förra gången satt i fel sorts tändstift för vår etanolbil... Kanonsmart! Ett tändstift var helt slut så jag hoppas att det var problemet så vi slipper nå mer krångel nu. Nu är det bara nya stötdämpare bak som behövs.... de där jävla farthindren på väg in i vårt område. Jag ska inte ens börja gnälla på dem igen, jag blir bara upprörd.


Vi gick in på Donken i Norrköping för att få lite snabbmat... det var en överdrift. Vi väntade en halvtimme på att få beställa och att få vår mat. Det var inte ok.


Nu är det sovdax!


//C

Ovido - Quiz & Flashcards