Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av C&M - 29 augusti 2010 21:35

Den här helgen har varit väldigt mysig och lugn. Fredag hos familjen Jakobsson/Nilsson är alltid tacokväll. Vi käkade goda tacos och tittade på friidrott. Det är så jäkla kul att se Christian Olsson tillbaks på banan igen. Han blir bättre och bättre för varje tävling och det ska bli så jäkla kul att se honom nästa år. Kung Christian ska vara med och slåss igen! Ska bli spännande att se honom och Michel Tornéus nästa år. I love friidrott!


Igår drog vi in till stan och knatade runt. Åt för andra lördagen i rad en otroligt god citronmarängpaj på ett café på Odengatan. Den är så jäkla god så man dör och kommer till himlen en stund. Vi gick in till hötorgshallen och smakade massa gott. Vi förköpte oss på ost, salami och kallrökt renkött. Massa gott! I går kväll var vi hos M och D och käkade kräftor och fick västerbottenpaj och supergoda piroger. Guttans! Sen fick vi lite god efterrätt också. M har haft mycket tid över nu. Vi längar alla efter att lillen/lillan ska komma snart.


I dag har vi köpt en lite nya fiskar och nya grejer till akvariet. Det blev jättefint och min M har varit så duktig. Själv har jag bakat bröd igen. Love my bakmaskin. Idag gjorde jag det här brödet. Mmmm... jättegott! När brödet var i ugnen i 100!!! minuter gjorde jag den här maten som var riktigt god. Lite överraskande tyckte M det var gott, eller så säger han bara så. Vi köpte lite kantareller igår också. Jag är inte så duktig så jag orkar plocka själv. Halva pris på hötorget. Har förvällt dem ikväll och ska snart frysa in dem. M vet inte vad han missar när han inte gillar kantareller.


Nu sitter vi och tittar på tillbaka till framtiden maraton. Vi har hyrt en film så vi får nog avrunda kvällen med den nu. I morgon är det dags för jobb/utbildning igen. Kul!


//C

Presentation

Omröstning

Röstade du på Sverigedemokraterna?
 JA
 NEJ

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards